Не можна дарувати ніжність. . й

Холодні жінки.Я відстежу, як деякі жінки сприймають чоловіків - різновид подвійного стандарту.

З одного боку жінка вважає, що чоловік відчуває себе таким же чином, як вона робить. З іншого боку, коли мова йде про дії в відносинах, вона очікує тільки чоловіка, щоб прийняти ініціативу.

р.

Наприклад, жінка очікує чоловіка, щоб почувати себе шкода на ранній тварині або крісельному малюку так само, як вона робить. Вибачте чоловіка, щоб поділитися своїм досвідом, відчути почуття провини, шкоду, втрати і так далі. В цілому жінка очікує чоловіка бути живою людиною.

Але коли мова йде про стосунки, всі зміни. Повіра надходить до преси: «Людина повинна. й Вона повинна викликати, писати, подбати про те, дарувати подарунки і показати свої почуття, і жінка буде симпатично отримувати і подякувати знову і знову.

Це краще, коли людина веде відносини і показує більше ініціативи. Хоча якщо ви попросите чоловіків, багато хто скаже, що відносини повинні бути партнером, що обидва люди в парі повинні висловити свої почуття і побажання. Отже, чоловіки, як правило, очікують емоційного реагування від жінки, очікують тепла, ніжності, підтримки. Жінки, багато в чому цінують емоції, які вона дає світу, і почуття, що інші люди відчувають себе поруч з нею.

Вивчаючи чоловіка, щоб показати почуття, жінки заперечують чоловіків право отримувати відгуки про ці почуття.

Трохи вправ... Хочу сказати, що жінка поставила себе в місці чоловіка, який дуже активний в відносинах, і жінка в основному пасивна. Що таке, як написати, писати, писати, і ви відкриваєте свій телефон вранці – порожній, ваші повідомлення будуть відповідати, то немає, то акуратно, потім to untie, особливо не чекати і дуже рідко спасибі?Як вона відчуває себе в відносинах, коли ви піклуєтеся, і ви повинні бути пенні, тому що ви повинні доглядати і бути відповідальними? Коли ви даєте підтримку і час, який вам потрібно, навіть не помітили, тому що ви повинні бути сильнішими?

Якщо я мав зв'язок, то я хочу, чому я хотів би. Чи не заслуговують любов цього чоловіка? Чи можу я боротися за недоступний об'єкт? Чому я хочу, щоб мати любов?

І жінки часто тримають чоловіків на голодних раціонах в емоційному розумінні. Вони часто не звикають до неї, тому що це те, як їх емоційно холодні або знезанені мами поводитися з чоловіками. І жінки не щедріють з добротою і відхиленням, буває, тому що вони не були добрими і люблячими в батьківській родині.

Що я говорю?Захищаючи емоційний розвиток не слід приймати як норму міжособистісних і міжстатевих відносин.

Якщо ви не можете надати ніжності своєму партнеру, це не тому, що жінка повинна бути гордою або королевою, але тому що ви не можете надати ніжності.

Якщо ви не можете відреагувати емоційно на рух, це не так, що людина має підкорювати, але тому що ви не можете відповісти.

Будь-ласка, ви отримаєте її. Тексти пісень, а це означає: І він зрозумів, що я думаю, чому він завжди грає однакову мету. Видання

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/masterskaja.dushi.Liliya.Akhremchyk/posts/ 1246839128741353:0