300
Це в діаметрі!
Іноді фраза з контекстом може викликати багато проблем. Але іноді це може бути приводом для гучного сміху! Веб-сайт Він розповідає про смішну історію про одружену пара і «вишуканий Барбара», між якою був незначний непорозуміння.
Як ви знаєте, в будь-якій жіночій команді є леді, яка повинна знати все. Вона любить витрачати час на обговорення інших життів людей, доповнивши їх власними кон'екціями. У своїй роботі є така дамська мадама - "Святий Барбара".
Ми працюємо над тим, що наші офіси знаходяться поруч. І кожен день чоловік обідає на два літри металевих термосів. Ми давали йому ім'я кулі.
Сьогодні мій чоловік приходить до мене і каже,
до Так, я можу отримати вам двозначні оболонки?
до Так, перенести його. - Я відповідав, але я думаю, що термосхоже трохи менше.
На цьому етапі наша "Барбараріанська" вступає в офіс, і я продовжую:
- Зачекайте, що ще двадцять сантиметрів? З них десять.
«Барбаріан» вже тримає дихання і стоячи, не рухаючись. Чоловік приходить і бере лінійку з мого столу, кажучи, він буде міркувати і сказати точний розмір. Левінг. Наша «вишукана барбара» очитися з кучерявою.
Після пари хвилин чоловік повернувся і каже радісно:
- Заходи! 10 хв
"Барбара" відкидає сумний погляд на чоловіка, потім симпатично виглядає на мене і просить в сумному голосі:
- Тільки десять?
до Ось в діаметрі! Відповіді чоловіка.
Які очі вона мала...
Веб-камера
Як ви знаєте, в будь-якій жіночій команді є леді, яка повинна знати все. Вона любить витрачати час на обговорення інших життів людей, доповнивши їх власними кон'екціями. У своїй роботі є така дамська мадама - "Святий Барбара".
Ми працюємо над тим, що наші офіси знаходяться поруч. І кожен день чоловік обідає на два літри металевих термосів. Ми давали йому ім'я кулі.
Сьогодні мій чоловік приходить до мене і каже,
до Так, я можу отримати вам двозначні оболонки?
до Так, перенести його. - Я відповідав, але я думаю, що термосхоже трохи менше.
На цьому етапі наша "Барбараріанська" вступає в офіс, і я продовжую:
- Зачекайте, що ще двадцять сантиметрів? З них десять.
«Барбаріан» вже тримає дихання і стоячи, не рухаючись. Чоловік приходить і бере лінійку з мого столу, кажучи, він буде міркувати і сказати точний розмір. Левінг. Наша «вишукана барбара» очитися з кучерявою.
Після пари хвилин чоловік повернувся і каже радісно:
- Заходи! 10 хв
"Барбара" відкидає сумний погляд на чоловіка, потім симпатично виглядає на мене і просить в сумному голосі:
- Тільки десять?
до Ось в діаметрі! Відповіді чоловіка.
Які очі вона мала...
Веб-камера
Vatican Архіви: Найвища світова консерваторія секретів
Товстий Амур тигр: щось дивне відбувається в китайському заповіднику