549
Ключ до успіху: Якість вашого життя визначається якістю питань, які ви задаєте себе.
Братинні пастки, які ми створюємо з власними питаннями.Проблема не відповідей, проблема - це питання, які ви просите себе. Порівняти два питання: «Чи не можу я схуднути?» і «Як я можу отримати тонше і насолоджуватися процесом?» Тема - один, слово відрізняється.
Друге питання призначене для того, щоб привернути те, що вам потрібно, замість того, щоб орієнтуватися на те, що вам не потрібно. й
Р
За даними Антонія Роббінса, якість життя визначається якістю питань, які ви запитуєте себе. Запитайте на запитання. Якщо справи не працюють, уникайте питань, які починаються з «нехай?» Це питання зробить вас прогулятися в невимушеному колі.
А потім запитайте себе:
Приклад:
Просте затвердження задачі пресування – “Об’єм Сейса падає”. Це визначення, схоже, призведе до мертвого кінця, створюючи негативний факт.
Ви можете знайти різні підходи до її вирішення.
«Об’єм продажу недостатньо. й
Ми не продаємо стільки товарів або послуг, які ми хотіли б.
Наші партнери продають більше товарів або послуг, ніж наша компанія.
Наші агенти не вводять в достатні контракти, щоб забезпечити необхідний обсяг продажів.
Наші клієнти купують більше від наших конкурентів, ніж ми робимо.
«Що ми робимо зараз, щоб змінити наш підхід до ситуації? й
Чим більше способів визначити проблему, тим більш чітко визначитися і посилюється розчин.
Задати питання правильно, ви активуєте мозок, щоб знайти відповіді. Розподіліть наклейки в домашніх умовах і в роботі з питаннями, які допоможуть вам. Як і холодильник. Що таке краще, що я можу зробити для мого тіла і здоров'я?
Коли ви запитуєте себе питання, які зосереджені на бажаному майбутньому, ви отримуєте те, що ви хочете, не що ви не хочете. Не впади в пастку власних питань!
Автор: Сергій Бернов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: bernow.ru/25/
Друге питання призначене для того, щоб привернути те, що вам потрібно, замість того, щоб орієнтуватися на те, що вам не потрібно. й
Р
За даними Антонія Роббінса, якість життя визначається якістю питань, які ви запитуєте себе. Запитайте на запитання. Якщо справи не працюють, уникайте питань, які починаються з «нехай?» Це питання зробить вас прогулятися в невимушеному колі.
А потім запитайте себе:
- Що? Як?
- Як досягти цього?
- Що я можу створити краще відносини?
- Які звички я можу створити більше енергії і здоров'я?
- Як створити більше простору і більшої свободи в житті?
- Що і ким я вдячний за життя?
- Що приваблює мене самим?
- Хто мені подобається і хто любить?
- Що мій наступний крок?
- Чи є те, що я роблю мене до моїх цілей?
- Яким буде найбільш ефективне використання мого часу?
Приклад:
Просте затвердження задачі пресування – “Об’єм Сейса падає”. Це визначення, схоже, призведе до мертвого кінця, створюючи негативний факт.
Ви можете знайти різні підходи до її вирішення.
«Об’єм продажу недостатньо. й
Ми не продаємо стільки товарів або послуг, які ми хотіли б.
Наші партнери продають більше товарів або послуг, ніж наша компанія.
Наші агенти не вводять в достатні контракти, щоб забезпечити необхідний обсяг продажів.
Наші клієнти купують більше від наших конкурентів, ніж ми робимо.
«Що ми робимо зараз, щоб змінити наш підхід до ситуації? й
Чим більше способів визначити проблему, тим більш чітко визначитися і посилюється розчин.
Задати питання правильно, ви активуєте мозок, щоб знайти відповіді. Розподіліть наклейки в домашніх умовах і в роботі з питаннями, які допоможуть вам. Як і холодильник. Що таке краще, що я можу зробити для мого тіла і здоров'я?
Коли ви запитуєте себе питання, які зосереджені на бажаному майбутньому, ви отримуєте те, що ви хочете, не що ви не хочете. Не впади в пастку власних питань!
Автор: Сергій Бернов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: bernow.ru/25/
Оцінити без оцінки: мистецтво захоплення чоловіка
Відпустка всіх закоханих - хороший маркетинговий рух!