Як confectioners зробили мене самостійно

Ім'я Жанна і Я солодкий зубй

Вона сказала, що жінки заміняють брак любові в житті з солодкістю. Я не знаю про це. Як юна дочка я соромлюся в любові батьків і сім'ї. З дитинства я любив шоколад, шоколад і морозиво. Як тільки я почав ходити, мама почала ховати вазу цукерок в шафі. Стара сестра і брат були байдужими до вази. Мій брат навіть дав мені свою частку цукерок і бісквітів в обмін на обов'язки. Я виріс, і я ще любив шоколад і морозиво, і я не відмовлявся від meringue.

Через рік я став вегетаріанським і почав вивчати етикетки в магазині. Звичаї читальних композицій привели до дивних результатів. Я Я зрозумів, що мої улюблені ласощі багато цукру, яєць і багато слів я не знаю.

Фото з pinterest.com

Коли я дивлюся на печиво і торти, мій організм не бачить їжі в них. Я не хочу говорити про це, я просто не можу відкусити його і змітити його. Здавалося б, приватні кондитери, які варять будинки на замовлення. Вони не потребують тривалого терміну зберігання, звідси консервантів. Виїзд. Але це не так просто.

Наприклад, ви знаєте, як пофарбувати макуни в усіх цих тонах? Відкрийте Instagram. Яскравість і різноманітність тортів, тортів вражає. Виявилося, що приватні кондитерські вироби використовують придбані професійні барвники, креми і мастики. Дири в трубах.

Чи знаєте ви композицію з мастики? Я читаю її випадково, вибираючи шоколадні форми. На сторінці професійного кондитерського магазину в кращій категорії, вона наполегливо піднімається в очі. Натискання, з опису виявилося, що ця мастика: «Сніжно-біла цукрова паста для затягування тортів». На холодних і заморожених продуктах добре смакує натуральний солодкий смак.

Прочитати на вкладці: «Сугар, сироп глюкози, рафіновані жири рослинного походження, загусники: E466, гуарова гумка, ясенка арабська; вологодотримующий агент гліцерин, кислотний регулятор лимонної кислоти E330, сорбат калію консерватив E202, барвник E171, ароматизатор ідентичний натуральним. Не містить GMI. ?

Хлопці були щасливі - немає GM. Але є транс жири, різні Es і інші слова, які я не хочу, щоб Google. І під ним п'ять аркушів позитивного зворотного зв'язку. Не перебільшуючи п'ять. Про те, як зручно в роботі, яка мастика має великий смак і колір, як клієнти задоволені бездоганним виглядом тортів. Як красиво зробити фігурки. І це написано людьми, які роблять торти на замовлення. Спеціальні торти для особливих випадків. Не подобається магазини. Ви хочете їсти це? Я точно не знаю.

Що залишилося для нас? Це право, варити себе. Потім ви точно знаєте, що ваш коктейль або печиво виготовлений з.

"Я хочу зробити дитину зефіром себе." Літо, ягідний сезон. Я зроблю її зі свіжою вишнею, я буду радувати як дочку, так і чоловіка. Я кажу, "Ком на". Тільки ви читаєте рецепт ще? Зефір без сумніву в 500 разів краще, ніж магазин зефіру. Ви не кладете консервантів там, ви не фарбуєте барвником, не додаємо хімічний аромат, ідентичний натуральному аромату. Але все ще буде рівноцінним приготування чаші, заливаючи кілограм цукру в неї, розбиваємо яйця і кидаємо в неї ручну вишні. Ви дійсно хочете, щоб ваша дитина їсти це багато цукру? Ми не обговорюємо яйця. Ми будемо говорити про те, що ніхто не буде їсти стільки цукру. Але ви можете обдурити. Стирайте цукор, дайте їй красиву форму, додайте ароматні ягоди. Ви хочете, щоб результат?

Є наукові докази, що цукор діє як препарат. Він використовується для нього. Під ним реконструюються флора і фауна наших кишечників. І кажуть бактерії в кишечнику, "Ком на, покласти ще кілька цукрів у Ваш чай, з'їсти ще один cookie!" Коли людина перестає харчуватися цукром, він має синдром виведення, як курець з досвідом.

Що відбувається? Виявляється, що розумні люди вже придумали все. Торти виготовляються без яєць, без цукру, без борошна. Вони не повинні.Хто. І найголовніше, процес не складний. Повторіть пару разів, ви стаєте кондитером.

2943358

Фото з pinterest.com

Я почав готувати себе. Я шукав інтернет для рецептів на англомовних ресурсах. Тоді я знайшов нас. Я ретельно підбираю товари, читати етикетки, подивитися на етикетки. Я точно знаю, що мої торти зроблені з. На першому, сім'ї та друзів були підозрілі такі експерименти. На жаль, багато з дитинства використовуються для того, що торт випікається з борошна, цукру і яєць. Зараз змінилися. Більшість друзів і сім'ї їсти традиційно. Але смак, текстура, легкість десертів без цукру люблять.

Одного разу на відкритті арт-студії я зробив торт, в якому основний інгредієнт був свіжим шпинатом. Я додав свіжі кропиви, і я був на руці. Дівчата намагалися з кучерявою сміливо, і чоловіки, навчаючи, що торт був виготовлений з хребта, не хочу доторкнутися. Тільки після того, як найвагоміша і весела відкус і сказав: "Мен, це смачно!", інші також вирішили. І ви знаєте, що торт вийшов швидко!

Висновки. Перед тим, як їсти або купити все, подумайте про це. Затримка десяти секунд перед покупкою дозволить зберегти печінку і нирки від важкого усунення хімічних речовин. Ви не відчуєте про те, що вживання порожніх калорій і цукру. Ваше тіло буде щасливим і ви обов'язково втратите вагу влітку.

P.S. Ці десерти та торти продаються. Це зазвичай називається сирою і сирою їжею. Шукайте теги «Гарячий торт», «Кекс без випічки». І не боятися, вони мають морські смаки, не просто хребта. Видання

Автор: Жанна Федеєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Жанна Федеєва