Головна Причини хронічної втоми

1,1 км Харчування

Почуття втоми, багато хто починає поповнювати запаси енергії з кофеїном або цукром. Однак, таким чином, ви тільки посилите все, так як різкі коливання на рівні цукру не можуть позитивно вплинути на здоров'я. Чим краще їсти щось, що містить худі білки. Здорове харчування неминуче сприяє зниженню ваги і здоров'я, і додаткові фунти тільки підвищенню втоми.

Габаритний зображення

2. Неадекватне сон

Відсутність сну є ще однією причиною втоми. Недавнє опитування знайшли, що 60% жінок тільки вистачить сну пара нічних ночей на тиждень. Щоб поліпшити сон, слід зупинити пити алкоголь і кофеїн коротко перед сном, а також підтримувати спокійну атмосферу і зберегти порядок в спальні.

3. У Фізична активність

Недостатньо активний спосіб життя може викликати втоми. Що таке? Необхідно виконувати силові вправи протягом дня. Спорт заповнює тіло енергією. Потрібно здійснювати 4 рази на тиждень не менше 40 хвилин, але необхідно закінчити навчання не пізніше трьох годин до сну.

4. У Тиреоїдні проблеми

Абнормальне функціонування щитовидної залози може спровокувати втому. Для визначення якості його роботи необхідно зробити аналіз крові, під час якого буде визначено рівень тиреоїдного гормону.

5. анемія

Використовуючи загальний аналіз крові, можна визначити, чи пов'язана з анемією втоми. Ця проблема особливо поширена серед представниць прекрасної статі. Анемія може бути оброблена харчовими продуктами, що містять залізо, м’ясо та темно-зелені овочі. У разі хронічної анемії залізодефіциту необхідно почати приймати спеціальні харчові добавки.

6. Жнівень Депресія

Якщо відчуття втоми підтримується смарагістю, погіршенням апетиту і насолодою в житті, ви, ймовірно, переповнена депресія. Ми повинні бачити лікаря.

7. цукровий діабет

Люди з неконтрольованим цукровим діабетом часто відчувають втоми. Якщо ви один з них, ви повинні перевірити рівень глюкози крові.

8. У серцево-судинна хвороба

Товстушка іноді виникає з проблемами серця, особливо в жіночій половині людства. Якщо ви не маєте сил, щоб виконати звичайні вправи для себе, і спорт погіршився здоров'я, це може бути серце проблеми. У цьому випадку необхідно звернутися до фахівця. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-23903469?w=wall-23903469_7740