Магічні довіри: 3 МВРАНТА правила спілкування з rebencom

Ми часто лікуємо дітей, якби всі знання і ідеї про життя, право і неправильно, були в нашому кегі досвіду. А бочка дитини порожня, і довга заповнювати нашими думками і нашими враженнями. Але один день ми помітили, що єдине, що ми чуємо від дитини, «Це океї». "Так, я ate," "Смішка в Альгебра", "Не цікаво." Він закрив двері не тільки до кімнати, але і до його внутрішнього світу.

Першим правилом магії довірливого спілкування є ознайомлення. Позбавляємо всіх питань, які ми запитуємо щодня. Більше Як ви? Як була школа? Які сорти? Що робити? Який час ви приїжджаєте? Чи можна чистити номер? Забуті слова. Вони пішли. Для дива.

Це не тільки про батьків. Ми рідко запитуємо близьких людей, які хочуть розповісти нам. Ми піклуємось про те, які інтереси нас Таким чином, ми втратимо не тільки контакт з дитиною, але і любов до партнера, поваги, довіри, інтересу, значення інтимності.

Задати питання. Послухайте, не залишаючись байдужими, і запитайте провідні питання далі.

Вказати. Поставити мене знову. Ви можете подумати стільки, скільки вам подобається, що ви щиро зацікавлені в житті і думці коханої людини, але він може дізнатися про це тільки на одній основі: ви або попросите його, зберігаючи розмову з додатковими питаннями, або обмежити себе обов'язковою "як ви?" і пропустити відповідь, що означає, що він не цікавий вам.

Після пари місяців цієї практики активного прослуховування, в якому буде сформовано весь простір. Діти завжди думають про щось. Почуття щось. Вона боїться чогось і хоче чогось. І не потрібно підвести підсумок, вставити п'ять копій думки, оцінити, змінити, або в першій хвилині або в двадцять. Ви просто повинні розуміти. Зеро втручання. Тільки цікаві питання та увага.

Далі починається магія.Як тільки людина розуміє і вважає, що він дійсно зацікавлений у вас, він почне довіряти, поділитися, відкривати, зупиняти фільтрацію інформації, розділити його на «це можна сказати» і «це вона або не розуміє. й

Ми щасливі, коли у нас є хтось, з яким ми можемо поділитися дрібними речами. Ми щасливі, якщо хтось запитує «Як ви?», запитує «Чому?» Що відбулося? Як ви відчуваєте? Чому ви думаєте, що? Що ви мрієте про? Як ви бачите цю ситуацію? Що вам не подобається? Про нас А що ви хочете зробити з цим?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Коли ми живемо з партнером на рік або п'ять або десять років, ми переїжджаємо до повного повсякденного рівня спілкування. Наш простір. І ми всі знаємо, що відбувається, коли розмова остаточно відкидається до «не забудьте відкинути сміття. й

З дитиною ще важливіше не ковзати в повсякденне життя і формальності.й Навіть якщо ви є великим батьком, ви граєте з дитиною за годину або два дні, захоплюються і горді його, як і раніше основні теми ваших розмов є життя і навчання, ваші вимоги або запити, ваші питання часто про результати, не процеси.

Поговоріть про зовнішній вигляд частіше. Не про домашній і школа - будь-який телевізійний шоу, цікавий сайт, смішна картина - показати, піти в соціальні мережі, попросити дивитися разом, попросити поради щодо вибору, і найголовніше - запитати, запитати, запитати. Музика, фільми, ігри, соціальні мережі, нові та старі друзі, хтось конфліктує, любить, gosip. Влаштування вчителів та однокласників.

Fun. Новини. Знайти людей. Джокс. Мрії. Ви будете приємно здивовані, скільки ваша дитина знає, скільки змінилася всього за десять років. Як стати друзями. Подруга - хтось, хто щиро цікавиться вами.

По-друге, без оцінок. Особливо критичні. Після отримання відповіді необхідно уважно ставитися до нього. Будь-яка оцінка може одноразово і для всіх випадків, коли необхідно поділитися.

Помилки: Так, у мене є (або навпаки) довга історія про себе. Моя думка, мої історії. На жаль, у вас є три хвилини, щоб розповісти історію про себе, цікавий сюжет, який підкреслює вашу зацікавленість і вашу угоду з позицією дитини або пояснюється альтернативною позицією.

Це краще, якщо це щось відверте, особисте, можливо, навіть не забарвлення. Це океї. Ви тільки збільшите довіру. Залиште останнє слово до нього. Для більшої ефективності – видаліть зарозумілість «додатків і смарту» і послухайте, як ви послухаєте, скажете, похилого супутника. Ви не перериваєтесь з словами «Що таке нещастя!» або «Що можна сказати!»

Третя (коли мова йде про проблеми) - знати своє бачення рішення. Його рольові моделі. Його методи. Фурси. Фурси. Хміль. Його "право" і "невинний". Якщо ви не погоджуєтесь з вашим рішенням, ознайомтеся з власними, але як дружніми порадами, пояснивши, чому ви думаєте, що ваші рішення ефективніше. І знову він має останнє слово.

Три правила: Запитайте якомога простіше. Не суддя. Не визначилися з іншими.

Витратити принаймні три тижні в цьому режимі. Вважаю, що 21 день є мінімальним часом, щоб почати нове місце або дати старий. І якщо ви тримаєте протягом трьох тижнів, ви побачите чарівний результат. Дитина, яка звикла обмежити себе «нормальним» і «Я зробив алгебрагію, Я зробив», перетвориться на людину, яка просить Вас порадувати з дуже особистих питань. З рештою сім'ї ці три правила працюють ще більш чарівно. Ви можете змінити все, не будучи вчора. Видання

Автор: Ля Шарова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/pereval.org/posts/1238930082810663:0