Мені 40 років, у мене є два діти (на 7 років, дочка 12). Закінчив російську академію музики ім. Гнесіна в Москві, працював в оркестрі Gosteleradio, в Британській міжнародній школі, в Rubinstein Music School. На даний момент я працюю в якості арт-директора в одному творчому проекті і працювати з дітьми. Ми живемо в Болгарії.
Моя дочка пішла додому від 2 до 5. Причиною є мій незадоволення гімназією, де вона навчалася в 1-му класі та переїзді в іншу країну. Дочка була приємно з дошкільницею, вона вірила в її здібності і зробила великий стрибок в знаннях. З 5 класу, моя дочка навчалася в приватній школі мови. Вона також дуже рада повернутися до школи, оскільки школа інноваційна з дуже безкоштовним і креативним середовищем.
Хочу розповісти про недоліки домашньої школи, на основі особистого досвіду. Чому тільки про мінуси - про плюси відомо і так, але про мінуси багато хто сором'язливі розмови. Консультація дошкільної школи (податково):1,1 км Ілюзію успіху. Моя дочка зробила великі паси. Так, в частині, здавалося мені. Тому що я, хоча вчитель, але фахівець в вузькому профілі. Моя мама (як мені) не може дати мені правильні знання. Я не роблю в деяких суб'єктах, хоча я досконалий і проведений день підготовки до класу. Афіша
Головнашкола хороша в початковій школій
Далі потрібні фахівці. Уроки відео теж хороші, але тільки частково. Практичні заняття, які вимагають особливого обладнання, не доступні вдома. Іноземні мови також вимагають фахівця. Вимова і так важко працювати без спілкування з перевізником. Що таке спорт. Я шкода, але я не вірю в відеотренінг. І це небезпечно. Поруч з тренером. Що я кажу, як мати спортсменів.
Нерідко ілюзія успіху згортається після того, як дитина йде в школу, і виходить, що він досягався в місцях, а в місцях – проміжки.й
2,2 кмУВибіркову увагу об'єктам. Я думав, що моя дочка мала талант для мов. Що ми фокусуємо. І в цілому вони зосереджені тільки на цікавих. Але що може раптом змінити, як мій чоловік зробив. Він був музикантом і вірив, що точні науки не корисні. Але час вийшов, він залишив музику і почав свій бізнес. І йому потрібна математика, фізика, англійська, яку він не зробив у школі. А тепер я думаю, що
Потрібно навчати абсолютно всі шкільні дисципліни точно, щоб не дати дитині вниз, який раптом знаходить талант для чогось іншого, і не для того, що мама побачили в дитинстві.й
3. У Це занадто теплиця. No hooligans, іржі викладачі, часові кадри, недобросові оцінки, захворювання, високі стандарти фізичного виховання, пристойні завдання, інтригу та ін. Спочатку виглядає як жир плюс.
Але коли дитина повернулася до суспільства, її мама не може захистити його від цього. І дитина не може її впоратися. Моя дочка, переїхала до 5-го класу до школи, мала страшний рік адаптації: вона була важкою для її спілкування з дітьми, вона крилася через зауваження, вона не встигла зустрітися з відведений час для тестової роботи. Хоча школа є чудовим. І це відмінний студент.
Це просто те, що людина виходила з теплиці в місто.4. У Відсутність можливості реалізувати свої лідерські здібності. Моя дочка є лідером і дуже активний. Сісти в домашніх умовах не вдалося реалізувати ці якості. У моїй кімнаті в тиші на робочому столі фізично неможливо зробити це. А в школі ви можете стати новачком, придумати щось цікаве, грати весело, робити спільні проекти, брати участь у дискусіях і так далі.
5. Умань Уміння поводитися в громадськість. Кожен брав в домашніх умовах. Але з іншими хлопцями дуже важко співати пісню, художно читати вірш, читати звіт і так далі.
Це дуже цінний досвід - в стресовій ситуації, щоб мати можливість тримати себе, контролювати свої думки, не загубитися і вміти стекти жаху. Ми не знаємо, що чекаємо наших дітей в житті. Сором’язливість може бути дуже складною.
6. Хлопці. Я думаю, дівчата (і я розмовляю про мій дочку) повинні мати можливість спілкуватися з хлопчиками. Не в змозі добре виглядати, не бути змами або жилетами. Вчимося спілкуватися з протилежним сексом.
І шкільна любов ніколи не була скасована. В будинку важко знайти її. Але це, на мій погляд, є невід'ємною частиною гармонійного розвитку.
7. Про нас Знайти себе. Так ви можете знайти себе в домашніх умовах.
Але в домашніх умовах діти не можуть дізнатися багато, що вони можуть дізнатися поза межами будинку. Наприклад, моя дочка, сидячи вдома, ніколи не зацікавить танці і німецькою мовою. Я зацікавила школу.
8. У Це багато батьків. Я свідомо підійшов до школи. Я знайшов найцікавіші підручники, складені погодинною програмою, знайшли відеокурси, тести та ін.
Я думав, що дитина сидить на столі і навчається себе. Але це не сталося. Я став, як учитель звичайної школи над душею, пояснив все, емоційно розповів матеріал, мотивував, надихнув 6-8 годин на добу. Не було питання будь-якої роботи. Звісно, дочка зробила багато речей, але вона все ще вимагає багато батьківського залучення. Що ми зробили. Може бути, інші батьки можуть працювати паралельно. Крім того, мама хоче розбиратися. Хочу суперечити і протистояти.
Для спокійної і мирної матері дуже важко постійно боротися і сили. Учитель є авторитетом і рідко суперечить.Це головне, що я пам'ятаю. Є мінуси і менші. Нагадуємо, що я просто писав про те, що я думав, що були недоліки. Я підкреслюю, що домашня школа має величезну кількість переваг, які я сказав без мене.
Мої висновки. Головнашкола в майбутньому буде розглядатися як екстремальний і тимчасовий захід. Підходить для дітей з проблемами здоров'я, якщо дитина є професійним спортсменом або музикантом, якщо поблизу немає хорошої школи.
Якщо є можливість відправитися в школу з гарною атмосферою, то це наш варіант.Видання
Автор: Марина Рубанович
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: semeynoe.com/magazine/personal/podvodnye-kamni-homeschool/