Як ми робимо наші діти

1,1 км Я знаю, як це зробити. й

Не наголошуйте свою перевагу, підкресіть, що для вас було простіше.
Ви і ваша дитина не суперників.Дитина розуміє, що ви сильніші і більш здатні, тому що ви дорослі, він хоче вчитися, щоб імітувати вас, стати «як тато». й

Якщо ви сильніші, смартнери, більш здатні бути завжди, навіть коли ви не були дорослими, то малюк може заощадити і втратити надію на час, щоб зловити вас. Розкажіть, як ви досягали успіху, які труднощі ви зіткнулися, які почуття ви досвідчені.
Це принесе вас ближче, вставляючи в дитячу гордість у вас і віру в собі.

2,2 км Не зайдіть до дитячого садка, ви втратите його.

Використовуйте власні засоби для попередження вашої дитини до можливих ризиків або наслідків їх дій. У цій формі вони не звучать образ дитини, тому що ви поговорите про свої почуття, а не його недоліки.

Для парафразу я пропоную, що залишить іграшка в машині – я боїться, що вона може втратити в школі. Що ви думаєте про це?

3. У "У вас немає можливості зробити це."

"Немусічна."

«Чому ти так неспортивний? й

«Так, ви не будете художником. й

Ми часто збираємо руйнівні наслідки таких коментарів. Нерідко дратівливість батьків пояснюється прагненням бачити дитину першим, кращим у всьому світі.

Якщо дитина не має, на думку батьків, видатних здібностей, краще тримати його від тих заходів, де він не “прогнати”. Дитячі клуби і клуби не тільки для геній і чемпіонів.

Якщо дитина зацікавлена у навчанні, він отримує задоволення, не позбавляючи дитину надії, дати йому можливість спробувати свою силу знову і знову.

4. У "Ви виростите, ви будете знати."

Якщо дитина чує цю відповідь постійно, після того, як він дійсно перестає стерти батьків з питаннями.

Крім того, дитина може мати міфічну ідею, де знання йде від: людина автоматично дізнається все в світі, досягаючи певного віку (або навіть висоти). Так, щоб стати розумним, ви просто повинні чекати, не вивчення енциклопедії.

Для стимулювання інтересу до світу необхідно підтримувати дикістю. Якщо ви не знаєте відповідь на питання, чесність про це. Ви дізнаєтесь, що разом ви знайдете відповідь в книгах або онлайн – і тримайте обіцянку.

до парафрази, «Що Вас цікавить простір?» Великий Ви запрошуєте непросте питання, не підготовляючи, це буде складно відповісти на мене. Давайте запитати Дад на ніч. Ви також можете перейти до бібліотеки.

浜у 涓 蹇 Бери

5. Умань "У вас їздити!"

Скажіть це, перш за все, підпишіть свою неспроможність і невідповідність, і по-друге, накласти на дитину відповідальність за Ваш стан.

Неймовірно, що тільки дитина повинна відлягати за свою втому і подразнення. . й

Якщо ви відчуєте «на краю», не попередили, що ви повні енергії, і починайте гучні ігри з дитиною. Не поганий. У вас є право втомитися, сумувати і навіть сердитися. Краще відправляти дитину в дитячу дитячу кімнату на час або влаштувати часовий виїзд для себе, ніж «потримати обличчя» до останнього і в кінцевому підсумку вибухнути.

Для парафрази: У мене був важкий день, мені потрібно відпочивати. Якщо ви граєте спокійно у вашій кімнаті? Потім ми будемо мати какао і читати історію.

6. Жнівень "Чи ти глухий?"

Саркасм, на відміну від гумору, як навчальна техніка дуже небезпечна, перш за все, тому що вона знищує хороші стосунки, створює бар'єр непорозуміння. Дитина не може виглядати, але це не означає, що саркастичне зауваження не зашкодувало його.

Діти, як правило, приймають значення буквально. Смоктати «Ваше місце в поросятому!» або «У вас немає мозків!» може серйозно відлякати дитину.

Старші діти, які часто похилого віку, стають вилученими, тривожними, небезпечними. Саркасм, зло-декули не менш руйнівний, ніж інші види агресії, тому в спілкуванні з дитиною краще відмовитися від них.

Ви зможете оцінити цей жест доброї волі, коли дитина досягає підліткового віку.

7. "Я тебе хворий.

Ця фраза звучить і приниження дитини.

Діти іноді приводять нас до білого тепла, а емоції виходять з контролю. Але ми не несемо ніякої сили на обличчі.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

«Я жахливо сердився», «Я був дуже страшний!», «Я дуже боляче!» – розмовляю про себе, про власний стан, ми повертаємо себе і отримуємо шанс уникнути жертв і знищення. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/pereval.org/posts/ 12423202471351:0