Як дізнатися, чи є ваш чоловік

О, ця тема... woe з wits! Як дізнатися її? Чи є ваша на увазі, як тільки знову встановивши пастку персуадам, щоб вийти з цієї людини, або людина дійсно не ваш, і бігти краще рішення?

Як часто ви намагаєтеся передбачити події, ви насправді отримуєте неправильний результат. Ви знову думали все над, знайшовши деякі пояснення, логіку, звернулися висновки. Тоді я пішов на дату з новими думками, і знову щось пішов неправильно. Зв’язки не працюють. Вони зламалися на початку або трохи пізніше, але кожен раз ви ступили на неординарний валик. Що таке чарівне коло?

Здавалося б, що вже так багато судових і помилок, зламали багато дрова, а результат – це те ж саме – немає відносин. Де світло в кінці тунелю? Сім'я Гаугар Такуова пише спеціально для .

Найцінніша порада, яку я отримав від експертів, полягає у відключенні мозку і починанні почуття.й

Але як? Як дізнатися, чи не ви? Як відокремити мозок від вашого тіла? Хто-небудь спробував? Як жити без мозку?

З дитинства ми навчимося бути розумними – «мою хорошою дівчиною», «Ви так розумні в класі», «Ви маєте достатню кількість інтелекту, ви можете впоратися» і цілим переліком, який хвалізує розум і сяє вас як точкове світло на шляху життя. Ви живете і ви знаєте, що це право зробити. Ви подякуєте Всесвіту, створеному як інтелектуальна істота, на відміну від будь-якого іншого сорту природи.

Але в той же час, Чому не я, така розумна жінка, знайти рішення для власного щастя? У мене є два вищі освіти, величезний досвід і весь комплексрегалії. Але, Чому я не можу впоратися з власним життям? Чому виникає недолік мозку, коли мова йде про себе?

І тоді мозок починає на повній потужності! Це скручує так багато, що триповерхова коробка шлуночків виростає у вашій голові, і не зупиняючись, chanting: мислити, думати знову! І в якийсь момент, на одному з підлог цієї коробки, чуйна думка народжується, але дуже крихка, як ледь горить гніт, що продувається нескінченним зливом бірки мозку - піти в психолог перед головою остаточно хмари. Однак мозок не дає – «Що добре це від психологів?», «Чи є результатом попередніх кампаній?», «Що краще витрачати гроші!» На щастя, навіть мозок має перерви на обід, головне не пропустити цього часу і просто куля, збираючи всю решту міцності в кулак, щоб вийти з його ємністю - принаймні виходити в свіже повітря і зловити дихання.

На щастя, психологи знають свою роботу. Влаштувавши для вас незабутній пробіг через всі підлоги вирощеної коробки, щоб вона стала важко дихати, ви залите океани сліз, поки ви усвідомите все, що сталося, ви не покриваєте себе гусами і вичавити, що ви відчуваєте зараз, відправляєте додому дозрівання.

І цей момент благороднийй момент прийняттяй Не так далеко запечена, загортається, перекручується мозок, але реально, почуття. Останнім часом розуміє сенс слів: «Що ви відчуваєте зараз?» і не думаєте про те, що я думаю про це!

О, небо! О, 21 ст. див.! Я зробив відкриття - Я навчився відчувати себе!

Як парадоксально це те, що жінка з дуже юного віку навчається багато, від підрахунку до написання. Поки найбільш складні проблеми вищої математики і фізики. Розробка довгострокових прогнозів та планів. Створює всі види глобальних документів, але ніколи не може вчитися жити. Тому, щоб жити. І це дуже жіночний - відчувати себе першим.

І ось Жінка, яка знає, як відчувати себе і жити її життя через станДізнайтеся, як це зробити. Я можу тепер діагностувати мій стан, запитуючи себе, як я відчуваю і як приємно і комфортно. Тепер я можу подивитися на мій головоломка з-за кордону і вирішити його легко і я можу легко поділитися своїм досвідом.

Як я відчуваю себе?

Коли ваш друг взяв вас рукою, не думаю, що він взяв вас зліва, а не вправо, що він трохи обхопив всі п'ять ваших ніжних пальм, як якщо екскаватор розкинув ще одну частину чорного грунту. Не шкодую, що ви не встигли покласти крем на руки перед виходом або, oh my God, я не зафіксував мій рожевий манікюр. Зняти всі ці мудрості розуму, попросіть собі магічне питання. Якщо необхідно, закрийте очі, щоб сконцентрувати краще, ваш друг буде схожий на це, він подумав, що ви є ейфором на руках.

Подаруйте мозок у вихідні дні!

Я, це право, нехай ваш мозок приходять з відповідями, бути чесною з собою, а потім ви не збираєтеся дати їй шанс. У самому принаймні ви будете жити в цьому моменті, ви будете тут і зараз і зрозуміти, як це відчувається.

Тестуйте свої почуття!

Якщо ви не маєте друзів, не хвилюйтеся, ви можете легко зробити експеримент самостійно. Подумайте про ті моменти, які ви часто думали про або «прокрутили» у вашій голові. І навіть простіше – візьміть приклад з сучасності, тут буквально вранці, годину назад, хвилину. І намагатися не сконцентрувати на думках, але нехай ваші почуття проходять безкоштовно. Задайте собі, як я почуваюся про це. Відчуття є запорукою, це ресурс. Як жінка відчуває себе, тому вона живе.

Будьте цікаві! Спробуйте ще раз!

Як і будь-яке навчання, цей експеримент вимагає повторення і консолідації. Про нас Якщо ви будете насолоджуватися цим експериментом. Ви будете насолоджуватися скануванням ваших почуттів. І чим більше почуттів, тим яскравіше життя. Пам'ятайте формулу, щоб жити = відчувати. Коли ви навчитеся відчувати себе і жити кожен момент вашого життя, я обіцяє вам щось поділитися.

Автор Гаугар Такуова, особливо для

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Гаугар Такуова