Виконувати себе

Проекція, коли я дивлюся на іншу людину, див. його частину, але не розуміючи, що це мій рефлекс. Я не бачу іншу людину за виступом.

У житті це проявляється у вигляді зцілення на іншу людину мої якості, мої бажання, моє бачення себе і ситуації, наприклад, коли я кажу, що інший людина хоче, що має значення йому, що він досягає, які його цілі і як він лікує мене. І коли ця людина голосує, що він дійсно хоче і як він відчуває себе про те, що я не вірю йому.

Проекція розділяє людину в двох і сприяє тому, що внутрішній конфлікт виникає поза. Поки я проектую, я розмовляю собі, я можу з дзеркальними внутрішніми стінами.

Проектор характеризується побоюванням самотності одночасно, оскільки страх відкриття іншої людини.

Довгий я в цьому дзеркальному бані, я звернувся з світом по всьому мені, я в підводному човні, і всі мої імпульси до кінця, де вони почали. Він працює в колах від себе.

У цьому випадку відреставровано присвоєння проекцій, тобто якщо ви ловите себе мислення і бажання іншої людини, візьмуть на себе труднощі. Ось як лікувати себе і інші.Не його. І він не знає, що він має в своїй голові, ви не побачите його через проекції.

Чим більше виступів, тим більш автентичним і невід'ємним є людина, і тим простіше знайти спільну мову, взаєморозуміння з іншою людиною.

1 999 р.

Дуже часто проектор характеризує партнера як холодний, небайдужий і запалює. По суті, сам проектор небайдужий і не бачить за своїми виступами живої людини, тільки деякі картонні трафарети, а в той же час він не розуміє або почуття або мотиви його партнера. До цього монолога його партнера, не можна довести, розповісти і показати.Видання

Кредит Анна Павлосен

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное