Вугільна духова шафа на кухні і в повному обсязі лежачих чекали нових власників квартири. Ці люди дивилися!

Більшість людей поділяють бажання жити в затишному і красивому будинку. Яка радість, коли мрія будинку остаточно реалізована! Ось так: ремонтй

Покупка старої квартири Хрущовське планування«Приниження та омолодження» Але вони не боїться як смугастих стін або повного недоліку замовлення, так і заготовили їх рукавами і встановлюються для роботи. Ми вирішили розпочати ремонт з кухні ...

Більшість нових мешканців дивилися наявністю рідкісних вугілля!

Труби, розташовані зовні, також не полегшували завдання.

Стара дерев'яна рама була замінена на сучасну. подвійний склой Ніш для зберігання продуктів зліва: дуже зручно, крім додаткового замка ніколи не зашкодить. Підлога підкреслена ізоляцією і листами фанери, заміною раніше частини дошки.

Стіна з санвузлом і стіною, що межує з приміщенням, обшивається гіпсокартонА потім штукатурити.

Ог! Картина поступово стає чіткою. Стіни гладкі і красиві, нова проводка готова до роботи, а на підлозі вже лежить лінолеумй

Все, що може бути приховано.

Для кухня-сет вибрав світлий діапазон, а родзинка інтер'єру стала оригінальним фартухом.

Я не можу вірити цю сучасну кухню колись поганий отвір. Я не можу порівняти!

Я. Важко зробити цукерки з хрущовця, але ці люди змогли створити все своїми руками. Натхнення прикладу!

Поділитися з друзями ідеї ремонту "Сайт"й

Стать

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.