Цей продукт зробить Ваш балкон неповторним! Тепер я знаю, де я хочу провести гарну ніч.

На балконі слід функціональний. У зв'язку зі своїм розміром не можна облаштувати його меблями. Чому не встановити його? стіл макіяжу на балконі, який стане журналом і обіднім столом.

Як легко зробити розкладний стіл Редакція розповість Вам. "Сайт"й Продукт виходить з низького розміру, так як через невеликий розмір, вам не потрібно багато вихідних матеріалів. Дерево зручно працювати з, він міцний і безпечний у порівнянні з склом.

Вам знадобиться розкладний стіл своїми руками.
  • ДСП або фанери (25 мм)
  • свінгери
  • свінгери
  • шурупи і штани
  • деревоспрей
  • пісочниця

Прогрес роботи
  1. Дизайн буде у вигляді півкола. Зробіть розмітки для правого радіусу. З листа фанери або ДСП відвертають стільницю потрібного розміру і іншої деталі - прямокутник такої ж довжини, як основа стільниці, а ширина 8-12 сантиметрів.

2. Тепер у нас є стовп. Складається з двох елементів: перша прямокутна частина шириною 20 сантиметрів і довжиною трохи менше ширини стільниці, другий робиться таким же чином, потім діагонально нарізати на два трикутники. Вам потрібно один з них.

3. Краї частини шліфуються наждачним папером або спеціальним пристроєм. Якщо ви хочете, ви можете покрити їх антигрибковим агентом. Пофарбуйте всі деталі.
    Р

4. Заключний етап залишається: зібрати столик на балконі. Для цього стільниця кріпиться до прямокутної частини однакової ширини за допомогою двох елементів кріплення.

5. Підтримуючі частини також з'єднуються аналогічними кріпленнями, в той час як трикутна частина повинна розташовуватися лише в середині прямокутника.

6. Тепер встановлюємо таблицю на правій висоті. У складеному стані буде досить стійкий, а в зібраній всій структурі буде прихована під стільницею.

Ідеї для обробки балкона Квартира повна. Компактний розкладний стіл відмінно впишеться в інтер'єр, робить простір більш функціональним з мінімальним часом і зусиллям.

Балкон може стати улюбленим місцем в квартирі, якщо підходити до його дизайну з фантазією. Поділіться ідеями з друзями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.