425
Дуже дякую за допомогу! Я хочу доторкнутися її назавжди...
Кожна жінка хоче виглядати красиво і привабливо. На щастя, не потрібно витрачати величезні суми на дорогі косметичні засоби і салони. Безсумнівно. краса - догляд за домашніми тваринами.
Редакція "Сайт" Я збираю для вас 10 простих, але ефективних порад, завдяки яким ви завжди будете тримати себе в ідеальному стані.
Догляд за шкірою вдома
Ці методи дійсно дають дивовижні результати. Якщо ви виконуєте процедури регулярно, то ваш зовнішній вигляд буде змінюватися на краще. Не варто лази і подбати про себе завжди, незалежно від часу року і настрою.
Якщо у вас є маленькі трюки, які допоможуть зберегти красу. Поділіться своїм життям хакі з друзями!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
Редакція "Сайт" Я збираю для вас 10 простих, але ефективних порад, завдяки яким ви завжди будете тримати себе в ідеальному стані.
Догляд за шкірою вдома
- Набряки
Розчинна сіль в воді: приблизно 2 ст. л. на 250 мл води. Розчин повинен бути дуже концентрований. Вологий рушник і нанесіть його на обличчя близько 10 хвилин. Набряк відійде, і обличчя отримає свіжий вигляд.
- Набрякли губи
Покладіть жирний крем або лосьйон на губи. Вазелін або оливкова олія відмінно підійде. Візьміть м'яку зубну щітку і масажуйте губи за 1 хвилину. Тепер ваші губи гладкі і сливові.
123456Наступна - Радіантна і зволожена шкіра
Якщо у вас є сухість шкіри, то є спосіб її відреабілітати і заповнювати вологою. Засолити трохи шкіри і масажувати його, розтирати оливкову олію. За 7 хвилин. Для кращих результатів повторіть процедуру кожні 5-6 днів.
- Позбутися від висипань.
Якщо ви страждаєте від прищів, то можна зменшити його прояв і підготувати шкіру до макіяжу за допомогою меду. Очистити обличчя і нанести мед на 15 хвилин. Потім промийте теплою водою. Звичайно, не вийде вилікувати шкіру від прищів таким чином, і не виявляти причину цього недуги неможливо це зробити в домашніх умовах. Але шкіра буде менш подразнена.
- Садден прищ
Якщо ваша шкіра має невелике запалення, яке зіпсує весь вигляд, можна видалити її за допомогою косметичних крапель очей. Викласти гроші на бавовняний диск і покласти його в холодильник на 5 хвилин. Потім нанесіть його на ділянку запалення протягом декількох хвилин. Не зашкодить ваш капелюх прищу.
, Україна - Видалення макіяжу
Приготувати ефективний низькотемпературний прибиральник. Змішайте оливкову олію і очищену або мінеральну воду в співвідношенні 1:3. Це, сенсаційно-міцелярна вода з оливами готовий! Знімає рівномірний водостійкий макіяж і живить шкіру.
- Врослі волосся
Дуже легко зробити скраб, який дозволить видалити проблему врослого волосся. У невеликій мисці змішайте 1 ч.л. соди, стільки ж вівсяного і 1 ст.л. води. Стирайте і скрабіть ноги і інші місця на 5 хвилин у душу.
- Позбутися від сумок під очима
Додайте 1 ч.л. соди на склянку води або чаю. Добре перемішують і зволожують бавовняні диски в розчині. Наносити їх в мішки на 10-15 хвилин, після чого промити теплою водою. Застосувати щоденний зволожувач. Вам буде приємно здивувати ваші очі.
р. - Блискучі волосся
Для надхолодної маски вам знадобиться: 1 банан, 1 ст.л. меду і половина склянки пива. Змішайте всі інгредієнти добре до тих пір, поки ви отримаєте однорідну пасту. Нанесіть суміш на волосся 1-2 години, потім промийте. Зробіть маску раз на тиждень. Ваше волосся випромінює здоров'я.
- Довгі вії
Змішайте половину чайної ложки кокосового масла 3 краплі ефірного масла лаванди. Застосувати продукт на всю довжину вій перед сном 3 рази на тиждень.
- Анти старі маски
15 грам насіння водоростей (покупка в аптеці) розвести невелику кількість води при кімнатній температурі. Майже відразу, насіння набрякають, потрібно добре перемішати, поки не вийде однорідна маса. Візьміть отриману в'язкість і товсту суміш у руках і нанесіть розтягуючі рухи на обличчя. Залиште на 20-30 хвилин, після чого зніміть маску серветкою.
Ці методи дійсно дають дивовижні результати. Якщо ви виконуєте процедури регулярно, то ваш зовнішній вигляд буде змінюватися на краще. Не варто лази і подбати про себе завжди, незалежно від часу року і настрою.
Якщо у вас є маленькі трюки, які допоможуть зберегти красу. Поділіться своїм життям хакі з друзями!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
Як наші ноги розкривають наші внутрішні думки, які я бачив його на першому погляді!
Цей продукт зробить Ваш балкон неповторним! Тепер я знаю, де я хочу провести гарну ніч.