205
Standin' з сумкою для купе і тотом на попе
Часом логіки дітей просто ваблює своїх батьків. Діти іноді приходять до нас з такими асоціаціями, які дорослі ніколи не думали! Веб-сайт Він розповідає про смішну історію про дівчину, яка знала погляд на невідомий дядько.
79074, Україна
Ми чекали поїзда з шестирічною дочкою на вокзалі. Поруч з нами стояв поп, тому... Величезна людина двох метрів висоти з величезною фігурою і довгою бородою. Дочка відкрив її рот і подивилася на нього. Я прогулявся по ним пара разів, ходив навколо нього, придумав про це. Поп дивиться на неї з непристойним виразом.
Потім дочка побігла до мене, витягнула її рукавом і збивається в одному диханні:
Чому носить чорне пальто Санта Клауса? І загинув сніг, що не вона?
Отець і я шукав один одному і впав на лавку з сміхом. Так він купив свою дочку величезний шоколадний бар і дав нам його благословення.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
79074, Україна
Ми чекали поїзда з шестирічною дочкою на вокзалі. Поруч з нами стояв поп, тому... Величезна людина двох метрів висоти з величезною фігурою і довгою бородою. Дочка відкрив її рот і подивилася на нього. Я прогулявся по ним пара разів, ходив навколо нього, придумав про це. Поп дивиться на неї з непристойним виразом.
Потім дочка побігла до мене, витягнула її рукавом і збивається в одному диханні:
Чому носить чорне пальто Санта Клауса? І загинув сніг, що не вона?
Отець і я шукав один одному і впав на лавку з сміхом. Так він купив свою дочку величезний шоколадний бар і дав нам його благословення.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Польський художник змащує американські фотографії 50-х, перетворюючи їх в повне серфінг
Китайський вирощував вертикальний ліс, який дивує дивовижне і очищає повітря