Російський художник шокував світ, зробивши 4 татуювання для свого кота

Останнім часом з'явіли фотографії татуваного кота Sphinx, названого Демоном, не залишають байдужими. Його власник, російський художник татуювання Олександр вирішив, що кішка не виглядає досить класно і самостійно наноситься зображення на тіло на тему левів. Веб-сайт Поділитися фотографіями Demon Sphinx з зчитувачем. Поганий кіт!

Російський татувний вентилятор Олександр вирішив зробити його спінці серії тату

Джерело фото: Dailymail.co.uk Він дав Demon загальний наркоз, щоб кот не постраждав від болю, і почав працювати

«Особливо я відчув себе за нього. Він не вирішив, що самостійно. Шкіра кота відрізняється, техніка татуювань мала використовувати інший. – каже Олександр

Тепер з боків Демон флаунт грають карти, в'язниці, портрет дівчини, пляшка горілки і сигарети.

Але більшість людей не підтримали Ідея Олександра, що тату на коті, гарно поганий кіт. Чому пекло ти так жорстокий? Що страшно!

Тварини не повинні мати татуювання.

Це кошмар! Він повинен бути покараний для жорстокості тварин.

Повідомляємо, що Немає одного у їхньому правому розумі, що татуювання тварини! Чому б ви робили це взагалі? Щоб стати популярними і задовольняти вашу цікавість? Тварина не може зрозуміти, що це сталося. Як жити і любити. І ви повинні поважати свої почуття! Відсмоктування!

Я не є активістом Greenpeace, але ось що я кажу:
1) Кіт не отримає задоволення від готової роботи. Він не може шукати себе в дзеркалі і бути щасливим, а потім він не запускається, щоб показати інші коти, як прохолодно він. Це може задовольнити власника і татуювання майстра.
2) Кіт не може попросити татуювання.
(3) Дуже болючий для кота.
(4) Кіт не зрозумів, що сталося.
Це прості факти і не можна їх зрозуміти.

Але були й ті, хто любив татуюваного шфінкса я вірю, що її власник піклується про цей кіт, ніж деякі люди подбають про себе.

Це не перший татуювання шфінкс в Росії. Один хлопець отримав себе і його cat a pair татуювання

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное