Про компанію Я покажую блювотні имени Феликса Эдмунда Пушкана!.

Не секрет, що не легко бути студентом, і ще більше, тому випускник воєнного інституту! Ось, дисципліна повинна спостерігатися, і навчатися ділігентно, щоб вони затіняли форму. Веб-сайт Він пропонує читачеві історію про неприведення ментора до ручки!

р.

Коли я навчався в військовому інституті в Краснодарі, мій командир батальйону був полковник Ліпововський, відомий по всьому району. У минулому році кожен думав про написання диплома і під приводом пошуку необхідних матеріалів вирушив в день АВОЛ, звернувшись до бібліотеки Пушкіна.

Через кілька місяців полковник Ліповський підозрював, що щось з звичайного відбувалося. Він підкреслив нас на парадному грунті і влаштував ріфт, всю сутність якого призвело до того, що офіцери не виступають таким чином, забороняється йти AWOL. І нарешті, наш улюблений командир дав фразу::

- Я покажу вам всю бібліотеку імені Фелікса Едмундовича Пушкіна! До ресторану «Соня Риберман», купити жирну гусю там, захопивши великий перо від своїх осей і напишіть мені казку про фонтан Бахчисарая!

Немає одного пішов з AWOL ...

через delovremja.ru/publ/8-1-0-54