- Так багато років. Ви коли-небудь хотіли отримати розлучення?
- Я хотів вбити. Диворце, ніколи.
Я часто запитав: як зрозуміти, що ви нарешті зустрілися з «одним», з яким «навіть щасливого віку». й Щоб любити, як в кіно, тости з чорнилом варення вранці, спати асорт. Як розрахувати його, розпізнати його, і найголовніше, щоб він занадто розуміє, що ви його єдиний, і не це: «Ви так класно, але я люблю тебе як друг. й
Іноді ви познайомитеся з людиною і все красиво в ньому: хліба його плечей і посмішка, і прищів на своїх щоках, і руки, такі, що ви хочете, щоб тримати вас назавжди.
Це не так далі, але це було велике ніч, спасибі. Тексти пісень, а це означає: І ви ліві самостійно з неслухняними думками: що неправильно з мене, здається, що все з мене. Вони сміхалися і посміхалися на сьогоднішній день, прогулялися додому, і зараз вони пішли. Що пекло?
У мене є теорія: об'єднання, тому що ви здавалося йому "доздатковий в сервісі". Не в плані грошей, але в плані емоцій. Ви можете бути підозрілими – ви та ваші інтереси, знання, досвід, амбіції та прагнення. Ваше минуле. Або бажання захопити, як, захопити, ви думаєте про себе, нарізати на пам'ять. Коли кожен рядок схожий на пінг-понг: якщо ми втратимо нерв, то вечір пройде.
Іноді виходить, що в одну дату ви дізнаєтесь стільки про людину, що він стає читати книгу. Прочитати поспішати, по діагоналі. І ви зможете зрозуміти його (і ви). Тим не менш, якщо ви одночасно зварилися на нього або її очікування щодо любові та відносин (так, інший – він, безумовно, навіть без усвідомлення його, спробував їх на себе і зрозуміли, що він не тягне або – що не хоче тягнути).
Я знаю напевно: ми завжди лежимо на першій дати, навіть коли ми здавалися собі «реально, ніж коли-небудь», і ось чому ми так боляче для нашої власної відвертості – ви поверніть душу перед людиною, і він.
Ну, не турбуючись: що ви сказали, і як ви подарували себе, і що ви хотіли, щоб подивитися на очах – все це було багато, а також слів і презентації себе «з іншого боку».
Навіть якщо ви впевнені, що ви були 100% самі. Я одяг, ви не були, це ваш “гіпостазія” засудив бачити (і любов) тільки найближчий, з яким ви вже пройшли стільки, що страшно пам'ятати.
Найголовніше в першій зустрічі, на мій погляд, не варто розмежувати всю «сюжету історію» перед кожним другом, але дізнатися статус людини (безкоштовно / не безкоштовно) і зрозуміти, як фізично приємно ви один одному. Так, так, я говорю про дуже «фізичну хімію»: не сміхає, не пахне, не подразнює голос і не хоче відійти, щоб Бог не випадково «здивився рукав». Якщо хоча б деякі з цього подряпини - діалог не буде працювати, і ви будемо мимовільно шукати двері з очей, і відповісти на питання з таким відвертим бодром, як якщо ви змащуєте смоліну на пластині.
Я пам'ятаю гарну першу дату з Сашаю: Я був настільки ненадійним, що «нормальні, все ще існують», що більшість всіх я хотів просто зрозуміти «неправо з ним» і піти додому, щоб читати книгу. Що було щось неправильно з ним, я впевнений.
На шляху до кафе я захопився дощом, але я навіть не збираюся приховати і чекати. Так прийшов: вологий, очищений, з течією туші, спідниця прилипає до ніг, а погляд «смоктання і ступеню».
Не було нічого, щоб втратити - я знав, що ми ніколи не будемо зустрічати в наступний раз, тому, що претенд?Саша говорила мало, але посміхалася багато. Я ще не пам'ятаю, що ми, тільки уявляю свою посмішку в темряві, якби вона не була Саша на всіх, але Cheshire Cat.
Але другий я половив себе мислення, що мені сподобалося, я почав тріщини. Щоб «захопити, як, захопити, ви думаєте про себе, порізати на пам'ять. й
Не вдалося. Я, ймовірно, закінчити мій майбутній інтровертований чоловік, якщо я отримав на столі і почав грати Hamlet.
Він добре зберігся до останнього, поки я ступила на горлі моєї внутрішньої брульки-соціальної фобіки, схильної бути «особою цікавою на всіх фронтах. й
Той факт, що я можу бути нормальним, він дізнався багато пізніше.
Здавалося мені, що я знав його все моє життя, і що все було так чудово. Чи зателефонував мені наступний день або принаймні тиждень пізніше? Ноп.
Я коли-небудь думаю, сидру в кафе, що це було? Безумовно. Тексти пісень, а це означає: Чи є це болючим для мене, щоб зрозуміти, що я не "взяти участь"? Посуд. Чи навчи мене нічого? Я. Тож я зрозумів, що «нормальний» все ще там, але це не означає, що я, той самий «нормальний», повинен любити когось просто за замовчуванням, адже принцеси.
Як довго це займе мене, щоб прийняти цю думку? Місяць.Але з першої дати ми часто ходимо з цією думкою: це ще можна захопити і смішно, і щастя, як нам, все одно потрібно шукати. І це добре, що такі думки (оцінка, все добре з самооцінкою) – просто не впаде до депресії, тому що «хопи не зустрілися». Ці «любителі з першого погляду» люблять чорні демонстрації: деякі люди побачили їх, але з яких причин кожен вважає, що вони існують.
Я тільки бачив фізичну пам'ятку на перший погляд; любов сталося глибоко після
І найчастіше під дуже неромантичні обставини. Видання
Автор: Ольга Примаченко
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: gnezdo.by/blog/million-first-dates/