Не перетворюйте дитинство в шкільну програму-спортивно-спортивна гонка!

Чому діти йдуть в клуби, скільки треба бути і як зрозуміти, чи це щастя для дитини або вже страждання?У той же час я зумів протистояти загальному русі розвитку надпотужних сил у немовлят, і до 3 років.

У віці трьох років ми пішли в клас Монтессорі, але без мене, дитина не була добре і ми зупинилися ходьби.

Дуже цікаво, але мій дочок не був готовий.

І я пішов її самостійно, тому що це часто краще робити.

А з 4,5 чоловік зламав і розкочував список того, що я хотів би зробити: музику, скелелазіння, ролики, плавання, малювання, танці, "го в школі як дорослих", а потім додано в побажання тенісу і ще недавно співати.

Я спробував взяти її на сходження стіни, танці, малювання і скульптури з глини, взяти її на дорослий басейн. Режим, графік і успіх занять змінено під впливом переміщення, захворювань, зміни інтересів і т.д. Тепер, п'ять з хвостиком, вона йде на сходження стінки один раз на тиждень, до тенісу двічі, двічі підготуватися до школи і творчих занять.

Я постійно контролює стан моєї дочки: чи вона занадто втомилася, чи вона любить заняття, чи буде вона

Все, що я думав про те, чому ми робимо все це, що саме я хочу, що моя дочка хоче.

Ось що відбувається:

1,1 км Я хочу, щоб діти зрозуміли:У будь-який час ви можете зробити практично будь-яким, змінити тип активності, дізнатися що-небудь, і зробити його як для себе, так і для професійного.

Для того, щоб діти мали цей вибір і розуміння, я даю їм можливість спробувати і підтримувати їх у складних моментах.

Так само, як подається дитина в якесь коло і не бере участі в процесі, це спосіб ніде.

2,2 км Будь-яка активність може бути непомітно перетворена в катування. Це дуже шкідливий, особливо в дитинстві.

Ми були на межі цього сходженням: ми пішли три рази на тиждень, за два години дочка стала дуже гарною. Я купила своє особливе взуття, яке було некомфортно, і вона відмовилася сходження, а потім не хочу йти до класу.

Виявилося, що не сподобалося ставлення тренера до хлопців і особливо того, що я почав залишити на бізнесі і пропустив її навчання. І ми припинили туди.

Якщо спочатку було добре, а потім було погано, не варто розбити дитину і змусити його навчатися.

Через шість місяців дочка попросила взяти її на сходження стіни знову і залишитися з нею. Дочка радує, з радістю погоджується на ускладнення маршрутів. Ми домовилися, що я б малювати і читати, поки вона була навчання, але обов'язково дивитися складні, нові маршрути. Крім того, вам потрібно. Важко вибрати тренера / вчителя, дотримуватися взаємодії з дитиною. Перед тим як надати дитині клас, краще піти туди разом кілька разів і переконайтеся, що Щиро вдячність дітям.

3. У Батьки під тиском дають дитині все, щоб бути успішним.й

Але секрет не кількість клубів і курсів він відвідує, секрет щастя.

Багато колів не погані, не погані кілька кола, повна відсутність кола не погана. Відчуття, але якщо дитина не торкається, він не переросла з мохами, не перетворюється в овоч, а відпочиє, а потім зацікавить чимось себе.

4. У Важливо думати про те, що подобається основа.

Навчання/тренування розуму (через, математика, мови, ораторське мистецтво); мобільний тренінг (спорт, танці); створення (музика, творчі заняття, програмування, пошиття, робототехніка, але принаймні в'язання з вишивкою), а також створення системи занять на ньому.

Але не перетворюйте дитинство в постійну школу-домогосподар-курси-спортивно-food-sleep.

Важливо стежити за тим, що людина хороша або ні. Крім того, не всі хобі та навички потрібні курси або навчання. Якщо я знаю, що я можу навчити дитину щось себе, або, можливо, Дад, я досить знайти час.

Крім того, діти часто знаходять способи навчання. Мої діти навчили пучок пісень, навчилися розпізнати кольори, розраховувати на 10-20, запам'ятовувати імена тварин, всі англійською мовою.Так що це цікаво.

5. Умань Ви повинні спробувати і бути прикладом.

По-перше, коли батьки пристрасно про що-небудь, цей інтерес і бажання передається дитині. По-друге, дуже важливо бути спокійним, щоб дійсно насолоджуватися процесом, щоб прийняти невдачу як досвід і не кінець все, і так далі.

І, звичайно, не пропускають на плечі дитини ваші неповнені амбіції.

Я бачу таду, що в тенісному залі. Він приносить свою дочку, щоб сльозитися кожен раз з невдоволенням і фразами, як «не знебо і краще навчати». й

6. ЖнівеньЄ багато чинників, які впливають на успішність, але Один з найважливіших: мир, підтримка і впевненість батьків і вчителя.

Важливо залишатися спокійним і може знизити ваші батьківські очікування. Щоб дізнатися різницю між тим, коли дитина більше не зацікавлена або потребує чогось робити, і коли він не завадить невдачі і просто чекає на підтримку.

Ви не можете порівняти інші. Порівняйте тільки досягнення дитини: ви не знали, як зробити щось місяць тому, але тепер ви можете, це чудово.

7. Про нас Якщо дитина хоче зробити все в рядку, ви повинні дати йому спробувати і кинути стільки, скільки ви хочете.

Підлітку необхідно надати інструменти і показати їх призначення, і він вже з'ясує те, що робити, і це необхідно вважати.Школа навчання в індивідуальних дисциплінах не дає об'ємної картини світу, це завдання батьків.

8. У Важливо розуміти, що діти з тієї ж родини відрізняються і не повинні робити те ж саме.

Біблійні батьки знають, як різні діти можуть бути: в темпераменті, харчові переваги, смаки в одязі. Сама з класом. Звісно, дуже зручно перезавантажити всі в одному місці, підібрати і розслабитися через два години, але це не завжди справа. І ви не можете відмивати їх для цього.

Без співачки, світ не мав Паганіні та Бетховен, великі спортсмени та вчені.Що робити, якщо з прийняттям, любов'ю та підтримкою, у світі було багато разів більше геній, і вони не обов'язково незадоволені?Видання

Автор: Саша Пайс

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ponaroshku.ru/blog/sport-muzyka-angliyskiy-tantsy-risovanie-est-i-spat/