Чоловік завжди робить те, що жінка відчуває себе.

Жінки мають дивну тенденцію, щоб відлякувати себе за погіршення і, ще більше так, поломка відносин.

«Дуже, треба бути щось неправильно, коли він виглядає на цьому біті. й

Чоловіки не мають такої тяги для самовиправлення, але жінки завжди неспокійно катування себе.

Звісно, ця провина не для нічого, і є причина для неї. . й

Причина полягає в тому, що глибше, кожна жінка знає свою силу, силу і силу для створення всієї реальності. Стародавні знання свідчать про те, що жінка несе відповідальність за тонкий, але не створив світ, який існує так далеко у уяві, і завдання чоловіка на рівні дії для реалізації жіночих снів.

Тексти пісень, а це означає: Людина завжди робить те, що жінка відчуває себе, чи відчуває себе добре або страшно.

У цьому сенсі жінка завжди є лідером. Як Confucius - сказав він «Лідер – один за ним. й, значення того, хто планує битву або захід не обов'язково повинен бути виконавцем плану і штампувати на передній лінії променевою кулі.

Генеральний сидить в штаб-квартирі, а приватна особа здійснює замовлення. Він буде або вмирати або принести трофії до загального.

Жінки дарують чоловіка не голосом, а не подумати, а почуттями і емоціями, які часто бояться:

“Дуже, якщо я втратив його, я не можу стояти біль! Я не позбавляюся від нього зараз. Вона зашкодить, вона перестане, але вона не зашкодить стільки, коли я звикла до неї і дайте її в серце.

Така жінка переносить біль майбутнього втрати і створює вібрації, щоб реалізувати її намір, що її розум навіть не знає.

Єдине, що залишилося для чоловіка, щоб послухати її порядок залишити. Він не розуміє, чому він стає складним поруч з нею і, відчуваючи дискомфорту, він починає думати більше і більше про те, де знайти вихід.

Так жінка виштовхує чоловіка, щоб вийти.

І вона винна, бо вона знає її причетність до такої події.

Жінка, яка хоче вийти з провини для створення нездійснених відносин, повинна реалізувати її силу впливу на події, які відбуваються навколо неї.

Вона не слабка і незалежна від злих відкладень людини, вона є богами, які сниться, мають намір і дає їм початковий імпульс.

Мета моєї кріплень не означає звинувачення жінки всіх гріхів, але щоб зрозуміти, що Креатор дав їй велику силу і силу.

І звичайно, ви чули фразу багато разів: «Що хоче жінка, Бог хоче. йй Вважаю, що це слово більш сукцинтно і чітко. Визнайте свою силу впливу не тільки на життя, але й на життя людини. Він є лідером, ви є лідером!

А потім не буде провини, самовідповідача і засуджування дій інших, хто тільки зробить вашу. Тут буде чітке вирівнювання з самовизначенням свідомого простору. Видання

й Марк Якщораімов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/MarkIfraimov.ru