Жінки мають дивну тенденцію, щоб відлякувати себе за погіршення і, ще більше так, поломка відносин.«Дуже, треба бути щось неправильно, коли він виглядає на цьому біті. й
Чоловіки не мають такої тяги для самовиправлення, але жінки завжди неспокійно катування себе.
Звісно, ця провина не для нічого, і є причина для неї. . й
Причина полягає в тому, що глибше, кожна жінка знає свою силу, силу і силу для створення всієї реальності. Стародавні знання свідчать про те, що жінка несе відповідальність за тонкий, але не створив світ, який існує так далеко у уяві, і завдання чоловіка на рівні дії для реалізації жіночих снів.
Тексти пісень, а це означає: Людина завжди робить те, що жінка відчуває себе, чи відчуває себе добре або страшно.У цьому сенсі жінка завжди є лідером. Як Confucius - сказав він
«Лідер – один за ним. й, значення того, хто планує битву або захід не обов'язково повинен бути виконавцем плану і штампувати на передній лінії променевою кулі.
Генеральний сидить в штаб-квартирі, а приватна особа здійснює замовлення. Він буде або вмирати або принести трофії до загального.
Жінки дарують чоловіка не голосом, а не подумати, а почуттями і емоціями, які часто бояться:“Дуже, якщо я втратив його, я не можу стояти біль! Я не позбавляюся від нього зараз. Вона зашкодить, вона перестане, але вона не зашкодить стільки, коли я звикла до неї і дайте її в серце.
Така жінка переносить біль майбутнього втрати і створює вібрації, щоб реалізувати її намір, що її розум навіть не знає.
Єдине, що залишилося для чоловіка, щоб послухати її порядок залишити. Він не розуміє, чому він стає складним поруч з нею і, відчуваючи дискомфорту, він починає думати більше і більше про те, де знайти вихід.
Так жінка виштовхує чоловіка, щоб вийти.
І вона винна, бо вона знає її причетність до такої події.
Жінка, яка хоче вийти з провини для створення нездійснених відносин, повинна реалізувати її силу впливу на події, які відбуваються навколо неї.Вона не слабка і незалежна від злих відкладень людини, вона є богами, які сниться, мають намір і дає їм початковий імпульс.
Мета моєї кріплень не означає звинувачення жінки всіх гріхів, але щоб зрозуміти, що Креатор дав їй велику силу і силу.І звичайно, ви чули фразу багато разів:
«Що хоче жінка, Бог хоче. йй Вважаю, що це слово більш сукцинтно і чітко.
Визнайте свою силу впливу не тільки на життя, але й на життя людини. Він є лідером, ви є лідером!А потім не буде провини, самовідповідача і засуджування дій інших, хто тільки зробить вашу. Тут буде чітке вирівнювання з самовизначенням свідомого простору. Видання
й Марк Якщораімов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/MarkIfraimov.ru