257
Бабця жартує.
Згідно з іноземцями, росіяни дуже дивні люди. Прийміть хоча б нашу традицію плавання в отворі на хрещення. Веб-сайт Він розповідає історію американця, яка спробувала зрозуміти обряд.
- відео
Недавній, моя сестра Настя задружила африкансько-американську людину з ім'ям Івана, і після весілля вони прийшли відвідати наш бабуся в Самарі. По його приходу Джон був неймовірно дивним, він представляв Росію досить по-різному. Він особливо здивився відсутністю чорних людей на вулицях і навіть попросив Настя:
- Чи немає чорних людей в Самарі?
до Ні, ні на все.
до Але де ви кладете їх все? – Іван
А потім мій бабуся потрапив в розмову:
до О, мед, не знаю? У нас є традиція в Росії: ми побачимо чорної людини, тому беремо його рукою і перетягуємо його в отвір, щоб поросити.
Іоан відкрив свою рот в сюрприз і сказав:
до Але це не ваша поліція повинна захищати їх занадто?
до Ні, мед, вони просто перетягування, і ми допомагаємо. Ви хочете довести це?
Наш бабуся є просунутим, отримав в Інтернеті і знайшов фотографії чорної людини плавання в отворі, і є валіантні російські захисники права і замовити поруч з щільним натовпом. Очі Івана на голову. Повідомляв його довго, що його бабуся був joking, але він не вірив нас.
Іоан повернувся в Америку з братом у повній впевненості, що росіяни не мали всіх будинків.
Веб-камера
- відео
Недавній, моя сестра Настя задружила африкансько-американську людину з ім'ям Івана, і після весілля вони прийшли відвідати наш бабуся в Самарі. По його приходу Джон був неймовірно дивним, він представляв Росію досить по-різному. Він особливо здивився відсутністю чорних людей на вулицях і навіть попросив Настя:
- Чи немає чорних людей в Самарі?
до Ні, ні на все.
до Але де ви кладете їх все? – Іван
А потім мій бабуся потрапив в розмову:
до О, мед, не знаю? У нас є традиція в Росії: ми побачимо чорної людини, тому беремо його рукою і перетягуємо його в отвір, щоб поросити.
Іоан відкрив свою рот в сюрприз і сказав:
до Але це не ваша поліція повинна захищати їх занадто?
до Ні, мед, вони просто перетягування, і ми допомагаємо. Ви хочете довести це?
Наш бабуся є просунутим, отримав в Інтернеті і знайшов фотографії чорної людини плавання в отворі, і є валіантні російські захисники права і замовити поруч з щільним натовпом. Очі Івана на голову. Повідомляв його довго, що його бабуся був joking, але він не вірив нас.
Іоан повернувся в Америку з братом у повній впевненості, що росіяни не мали всіх будинків.
Веб-камера
Як люди різних професій грають ігри
Ефективні уроки англійської мови в NES - найкращий варіант вирішення проблем з мовою