Як підняти дітей без сліз

Поведінка дітей, особливо коли це недосконале, є основною причиною, яку ми звертаємо до всіх видів батьківських засобів. Якщо ви спробували все або час для безлімітних порад, які ви не маєте, то автор книги «Іноземно-Free Discipline: Як обдурити дітей без опіку» психолог Vanessa Lapointe синтезував найефективніші методики в декількох з них.

р.

Vanessa Lapointe Діти потребують.Наголошується, що діти не маленькі дорослі, які можуть повністю контролювати свої дії і емоції. Діти мають свої специфічні потреби. Тому автор радить не фокусуватися так багато на поведінці дитини. Скільки коштує самостійно. Ви відповіли емоційним потребам дитини? Ви використовуєте свою уяву, терпіння та емпатію, щоб побудувати довіру між вами і бути свого роду дорослої дитини потреби?

Що робити:
  • Ви повинні використовувати емоційний зв'язок з дитиною, щоб зрозуміти причину поведінки проблеми і працювати з ним. Вважаю, що ви повинні подбати про «свідомість і порядок», ніж про те, що ваша дитяча простір вільно висловлювати емоції.

• Подбайте про себе: Знайти способи розслаблення і не нервувати в середині хаосу, який є елементом дитинства.

• Не думають про соціальні стандарти, подумайте про те, що ваша дитина потребує. Ви, Ваше ім'я, Ваша присутність, Ваше розуміння, щоб відчути і захистити його.

Це такий період.Якщо ви є строгим батьком, який вимагає дисциплінованої поведінки, ви насправді постійно бореться з природними етапами психологічного та емоційного розвитку дитини. І ви отримуєте багато замовлень і зазвичай трохи замовлення. Ваші вимоги можуть бути як «від віку» для дитини.

Діти 2-3 роки: Непристойність не контролюється дитиною, тартруси і кричить абсолютно нормально, є відкриттям незалежності: ви почуєте «не» дуже часто.

Діти віком 3-4: Вони вже краще при контролінгу розчарування і небезпеки, але вони все ще потребують допомоги дорослим. Відтепер вони випробують свої кордони, висловлюють свої бажання і уподобання частіше. Вони можуть бути агресивними, але необхідні для розвитку мови.

Діти 5-7 років: Діти стають більш незалежними, вони більше не бачать себе як похідні їхніх батьків. Вони вже краще в управлінні кризами, але ще з'являються тангроси. Два або більше абсолютно суперечливі думки можуть спокійно співати у своїх головах. Він допомагає їм вирішувати проблеми: "Я хочу, щоб цей м'яч, але я збираю його від Вас, і він буде скаржатись, тому я не збираюся це зробити, тому що я скажу."

Діти 8-10 років: Вони мають власний сенс стилю, їх захоплення, їх інтереси. Вони переповнені межі, тому потребують нагляду і керівництва.й Вони здатні контролювати себе, але іноді вони можуть розбити.

Діти 11-12 років: Вони мають свої сильні переконання, кордони роблять їх, щоб знищити їх. Вони люблять «дискуси» правила. Нерідко їх повстання здається навмисним, але це тому, що вони просто навчаються висловлювати себе.

Діти 13-17 років: Вони люблять дітей з попередньої вікової групи, але їх зміни настрою гостріше. Вони думають про себе як дорослим, але вони все ще потрібні батькам.

Що робити?

Задоволення Ваших очікувань у відповідності до умов розвитку дитини. Це не метод “переконка” – їх час просто не прийшов.

Детальніше

Якщо все це занадто вагою для вас, то можна порадувати. Психолог Лаура Маркхем, Що ще «за» освіту без травм.

Лаура Маркхем1,1 км Завжди залишатися в емоційному контакті з дітьми.Не фокусуватися на поведінці дитини, орієнтуватися на те, як вони відчувають. Ключові слова: "Коме тут, я допоможе вам."

2,2 км Просто заспокоїти.Чим більше подразнена дитина, Більш спокійний дорослий повинен бути.Не холодно, але впевнено.

3. У Не прочитайте лекції під час кризи.Ваша мета - заспокоїти дитину вниз і поговорити більш відповідним часом. Визначте себе, що ваша дитина дійсно повинна знати і робити в цій точці: «Стоп це робить», «Використовувати слова,» тощо.

4. У Ременева фірма з добротою.Метод «не / я знаю» підходить тут. Наприклад, «Не можна різати кота, я знаю, що ти розчарував. й

5. Умань Не зайдіть в роз'яснення.Як мінімум, коли дитина є гістеричною.Зберігайте межі, поясніть, коли дитина заспокоїлася.

6. Жнівень Зміцнюйте позиціюКоли дитина заспокоює і приймає кордони, які ви встановили і підтримується у Вашому миру, навіть якщо тиждень пройшов з епізоду, нагадуйте їх про те, що сталося і як все було вирішено мирно. Забезпечити їх, що ви будете продовжувати захищати і любити їх. Відхилення від вироку «І правила є правилами!»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: womo.ua/po-strunke-kak-distiplinirovat-detey-raznogo-vozrasta/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное