Як ви накачати красиву бат? Немає тренажера!

Прості вправи для красивих бутіківВправа 1.Кошик Це дуже простий, але ви повинні зробити це правильно. Приват не до кінця, але так що стегна і нижня нога знаходяться під кутом 90 °, так як якщо ви сиділи на невеликому стільці.

Спина повинна бути прямою.

Спробуйте і ви буквально відчуєте м'язи батук!

Ця вправа просто незамінна і для того, щоб закачувати ноги над коліном.

Вправа 2Нудота. Ще одна чудова вправа для ас і ніг одночасно.

Посилання: Ноги разом, спина прямо, руки на поясі.

Випробуйте одну ногу сильно вперед і присідайте так, щоб коліна ноги залишилася позаду майже доторкнувшись до підлоги, але не падає на неї.

Тоді ж для іншої ноги.

Можна чергувати ноги, і можна зробити кілька повторів на одній нозі, кілька на інший. Я чергую.

Під час виконання цієї вправи потрібно стежити за деякими точками, які впливають на її ефективність:

1,1 км Не нахилити тіло, тримати спину прямо.

2,2 км Не кладемо коліно на підлогу.

3. У Якщо ви залишаєте ногу досить, тобто зробіть невеликий крок вперед, то тільки м'язи стегна будуть гойдалки, аледоки залишаться з бізнесу. Найширший крок вперед, краще гойдалки.

Вправа 3Підставка на всі чотири, руки прямо. Ви можете, якщо це простіше, нахиліть руки на краю дивана, наприклад, або крісла.

Взяти ногу якомога простіше, потім повернути її назад.

Це називається літатиВиконувати інтенсивно і з максимальною амплітудою. Першу одну ногу стільки разів, як можна, то інші.

Пряма нога не має значення. Згодом ви дізнаєтеся, щоб регулювати кут ліфта, ви відразу відчуваєте, як заглиблюєте м'язи глюкози. Отримати найкращий ефект.

Кількість підходів і звернень Кожна людина має власну думку. Так як моя мета полягає в досягненні висихання і рельєфу м'язів, я роблю кожну вправу в трьох наборах з максимальною кількістю повторень, а саме - стільки, скільки я можу, до виснаження. Між підходами - кілька хвилин перекриття. Також залежить рівень фізичного виховання, який неодмінно зросте. Спочатку можна сідати не більше 20 разів, а потім 200. Це круто!

Перед виконанням бажано прогрівати, кардіо вправи хороші. Можна стрибати на тросці. Я не люблю стрибки, але я люблю hula hoop. Я завжди починаємо з ним, а потім тіло прекрасно готовий до силових вправ ми говорили про сьогодні.

Скільки коштує насос красива бат?

Якщо ви практикуєте принаймні 3-4 рази на тиждень, перші результати видно через 2-3 місяці. Хтось перед тим, це індивідуально. По-перше!

І знову, У будь-який час можна скористатися однією вправою. У будинку на комп'ютері, в транспорті або на робочому столі. Ритмічно процідити і розслабити м'язи глюкози. До речі, цей жіночий секрет не тільки допоможе перекачувати дупи, але принесе багато переваг до вашого сексуального життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: You-zhanka.ru/kak-nakachat-krasivuyu-popu-bez-sportzala/