Немає необхідності реальних чоловіків...

Кілька слів про те, чому так багато нещастяних жінок.

Як дитина, я пам'ятаю мами, що розповідають про жарт (майте не мені, але я часто чую це):

• «Дуже, чому вас не задружився?» запитує прохідний крокодил.

• «Чи не круто!»

Багато років пройшли, світ навколо мене змінив за своє визнання. Мобільні телефони, надзвукові площини, посудомийні машини. Відповідність незрівнянних жінок не змінилася: «все навколо...!» Немає реальних чоловіків, без одного!

На щастя, це зовсім навпаки. Наша країна. Є реальні чоловіки і є багато з них.й На мій погляд, Справжні ті, хто відповідальний, спокійний, впевнений, надійний і щедрий. Вони роблять люблячих чоловіків і піклуються батьками. Але такі чоловіки не потрібні нікому.

Наша наречена знаходить їх нудною. Чоловік, який підходить для початку сім'ї, є нудним. Це може бути:

Повільно

Після всього, перш ніж зробити все, він буде ретельно продумати, розрахувати наслідки і тільки потім почати діяти. Серйозні рішення не приймаються швидко, забирає час, і леді потребує «подарунок».

Визначено.

Ранковий сніданок, вечеря, вечірня вечеря та сон, вихідні на сонці, відпочинок за планом. Може бути десь є місце для пристрасті, найчастіше така ж робота стає хобі. Не існує місця для калідоскопа подій. Я не ходив до моєї господині, я не перетягував волосся, я не збов мій автомобіль. Ще одна річ, коли ви не прогнозуєте. Так багато зусиль йде на досвід, дискусії з друзями, повідомленнями в соцмережах! Тексти пісень, а це означає: І кажуть жінки, ми сильні, ми можемо це зробити. Як тільки героїні і життя, як трилер. І ось ви живете з передбачуваною людиною і немає причин, щоб хвилюватися, нудно.

Небагато сказати.

Якщо він робить, тільки в речовині. Його слова мають вагу і ціну. Він сказав, що він зробив. Не обіцяє ювелірні руїни, склади норкових паль і життя на узбережжі Рай.
Ви не можете поговорити з другом. Він часто не може виходити з тридцять хвилин жіночої мови. Він дивиться на коханому з матовим питанням: всі жінки, які приступили або я отримую один?

Сиськи

Але не на дисплеї. Він може долати слабкі хвилини, щоб зробити те, що він повинен зробити і досягти його мети або спокійно виконати подвиг. І дівчина, хоча вона любить «старі», але з якоїсь причини наполегливо шукає красиві тушки. Як вона гонна живе з фіксаторами, не чоловіком.
На мій погляд, реальна сила чоловіка показана в загальній складності до тих, хто слабкіше: діти, жінки, літні і тваринні.

Він займається бізнесом, тому він працює.

Він не стежить за туманом і запахом таїги, не генерує бізнес-ідеї на мільйон і навіть не шукає себе (горр не розвивається!). Просто робота і робота. Неважливо, якщо ви користуєтесь роботою або ні. Він розуміє, що гроші матеріально-технічні праці. Він потребує грошей, він працює. Проксимус Не про задоволення, це про роботу, і, можливо, це про твердість. Задоволення знаходиться в лазні, риболовлі, з коханою людиною. Ось річ.

Збудувати відносини, наприклад, друзі

Справжня людина зазвичай має другу. Один або два. Провен, надійний. Що таке леді, коли вона знаходить чоловіка? Він ревній і намагаючись позбутися від нього. Не тільки чоловік звертає увагу на неї, а й другу. На додаток до друга є батьки, брати або сестри. Охорона

Повага вибору інших людей

Він не викликав! «Залишити», - сказала вона, «поки він не буде триматися». Людина вважає, що вона вважається все, прийняв рішення і поважає її вибір. Він навіть не буває йому, що це маніпуляція і що він повинен пасти на ноги, торкнутися і кусатися. Але весь інтернет – це повний «соніж» на тему «друга людина ніколи не дасть коханій жінці йти». Я знаю, якщо він повинен вбити її або носити тапочки на зубах, поки він гине просто для перебування з ним?

«Презенція» не про нараду жіночих очікувань, а про генерозність і відповідальність.

Жінки, сниться принцеси, не помітляють абсолютно нормально, підходять для шлюбу чоловіків. З ким можна жити спокійно, надійно і щасливо.

Автор: Марія Кудрявцева

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: maria-kudryavtseva.ru/nastoyashhie-muzhiki/