Якщо доля закриває всі двері. . й

Що, коли вони бачать абіс, думають про абіс, а інші уявляють міст через нього.

У лісі жили старе травлення. Люди бульбували, що він може завдати шкоди і може робити заклинання. Вони бояться, але в разі екстремальної потреби вони просять допомогти.

Одного селянина з сусіднього селища була постійно загиблою і, відчайдушно, вирішив звернутися до допомоги з гербі.

до Що ви хочете? У рано вранці попросив її посміху.

Чоловік лучений і сказав в страх:

- Я чув багато про вас. Допомогти мені, вийматися моїм Зліва дружина, будинок згорнув, кінь впав, навіть в петлі.

- Все правильно, - відповів шеміт, "Я допоможе вам. Про нас

селянин пішов після герміту, і він очолював його в лісову загустку і залишив там самостійно.

Весь день чоловік був в лісах і тільки ввечері потрапив до краю. Він побачив малиновий небо з заходу сонця, його село на відстані і охопив його невибагливим почуттям радості, що втекти з товщі і залишився живим.

до І чому я кальмар, селянська думка. Мої руки неможливі, мій голова знаходиться на місці. Тоді я буду працювати і вийти з потреби. Я знаходжу дружину і збуджу новий будинок і купити коня.

Я думав, сміхався з радістю і побігом до села.

Він дивиться, і вона приходить до зустрічі. А селянин заморожувати, як він був похований, і герміт посміхався і сказав:

- Тепер ви розумієте, що Якщо доля закриває всі двері, вона повинна відкрити вікно виходу.й Ви просто повинні подивитися на це вікно, як важко, як ви шукали вихід з загустки сьогодні.

Коли ви отримуєте дуже щільно, і все перетворюється на вас, і здається, що ви не маєте сили, щоб закінчити одну хвилину, не відступайте за що-небудь - це в таких моментах, що точка повороту в боротьбі приходить.Видання

Автор: В. Камінь

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: v-garmonii-s-soboi.ru/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B8/виход