344
Що про кота?
Поїздка до ветеринара з хворим вихованцем завжди є тестом для власника. І це особливо важко, сидячи по лінії, ви почуєте скарги від офісу. Веб-сайт Це смішна історія про ветеринарну ветеринарну ветеринарну.
Я пішов до ветеринара сьогодні, щоб отримати таблетки для кота. Я входжу в офіс, лікар шукає праві таблетки. Поки я чую кішка кричуща за стіну, лопається без переспів. І не звертайтесь до лікаря. Я відчув шкода для живота. Я запитав ветеринарного:
- Чому ви захоплюєте тварину? Що про кота?
до Що таке кіт? лікар запитав.
до У найближчому офісі є кішка. Чи можна це зробити? Ви не можете пускати тварину, як це.
до Ой, ти означає, що кішка! Я покажу тебе.
Я походжу до кабінету лікаря і побачу папугу. Він сидить в клітку і луків різними способами. Побачила мене, вигрітий життєрадісний, вигнутий гучно і сказав: "Пр-р-р-йет!"
Я просто заморожувати. Я прокинувся з камери флешкою.
- Я люблю захопити реакції людей, коли вона бачить Кешку! Оксамитовий описав мене, як він знімав камеру.
Веб-камера
Я пішов до ветеринара сьогодні, щоб отримати таблетки для кота. Я входжу в офіс, лікар шукає праві таблетки. Поки я чую кішка кричуща за стіну, лопається без переспів. І не звертайтесь до лікаря. Я відчув шкода для живота. Я запитав ветеринарного:
- Чому ви захоплюєте тварину? Що про кота?
до Що таке кіт? лікар запитав.
до У найближчому офісі є кішка. Чи можна це зробити? Ви не можете пускати тварину, як це.
до Ой, ти означає, що кішка! Я покажу тебе.
Я походжу до кабінету лікаря і побачу папугу. Він сидить в клітку і луків різними способами. Побачила мене, вигрітий життєрадісний, вигнутий гучно і сказав: "Пр-р-р-йет!"
Я просто заморожувати. Я прокинувся з камери флешкою.
- Я люблю захопити реакції людей, коли вона бачить Кешку! Оксамитовий описав мене, як він знімав камеру.
Веб-камера
8 Правила реального інтелекту
Ця кухня не бачив реконструкції з 1965 року, але нові власники виявилися ремісничими.