5 спеціальних навичок, які об'єднують всі успішні бізнес-мені

Не існує двох успішних підприємців. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Однак, як підприємець протягом 50 років і зустрілася з багатьма дивовижними лідерами протягом багатьох років, я прийшов до висновку, що Всі успішні підприємці мають п'ять спеціальних навичок.

1,1 км Найуспішніші люди в бізнесі – це ті, хто бажає взяти найактивніші ризики. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

2,2 км Кожен успішний підприємець дізнається про відмову. Не один отримує його прямо в перший раз. Бізнес – це як гігантська гра шахів: ви повинні вчитися швидко від ваших помилок. Успішні підприємці не бояться збою, навчаються з неї і рухаються.

3. УКоли ми починали Віргіна, я не бачу компанію в самому кінці, як іменник. Я поважав його як початок ряду послуг, як прикметник.Успішні підприємці беруть ідею і розвивають її.

4. У Щоб побачити більшу картину, підприємець повинен вчитися ефективно делегувати завдання. Не думаю, що ви можете зробити все самостійно, це казка. Для успіху вашого бізнесу важливо, щоб ви змогли пройти завдання, які ви не змогли зробити себе.

5. Умань Комунікація робить світ поворотом. Ми допомагаємо навчатися, розвиватися і розвиватися. Це не просто про те, що сказати або читати; це про розуміння того, що говорили — і в деяких випадках, що не сказав. Я вірю, що Комунікація – найважливіша майстерність для підприємцяВидання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8567