Натискання: прості вправи з потужним омолодженням ефект

Кожен з нас має спеціальні секрети, які ми використовуємо заповнюєте тіло енергієюй

Хтось робить вправи, хтось бере на себе контрастний душ, деякі напої тонікні настоянки і еліксири, спеціальні вітаміни.

І я хочу поділитися з вами простим і перевіреним способом, який я скористався і рекомендую всім протягом багатьох років.

Ця східна техніка ґрунтується на старовинних вправах. Китайська гімнастика Цигунй Дуже легко запам'ятати, що це ще простіше виконувати і займе всього 1-2 хвилини.

Потужні енергетичні практики – Розкриття

Ця практика називається patting і вона здатна відновити вашу життєву силу в короткий час, принести всі ваші м'язи до тону, запобігти різних захворювань.

Не тільки що робити це щодня протягом тривалого періоду, ви завжди будете виглядати 10 років молодше.

Під час цієї практики на фізичному рівні, у вашому тілі. збільшення кровообігуЦе означає, що всі ваші забиті м'язи, осифіковані суглоби, ослаблені внутрішні органи отримуватимуть додаткове харчування і починають входити в тон, кістки і сухожилля зміцняться, суглоби стануть більш мобільними, а накопичуються токсини почнуть виходити з організму, метаболізм збільшиться, стан шкіри і волосся покращиться.

На рівні енергії ця практика поліпшить потік Qi (потужність життя) в нашому тілі.

Це дуже важливо для всіх тих, хто не рухається багато, погано харчуються, постійно в стресових ситуаціях, тим самим сприяють застій або нерівному потоку енергії Qi в організмі.

Блокування кровообігу даної енергії викликає запальні процеси в різних органах і тканинах, а також призводить до порушення цілих систем організму.

Китайський самомасаж

Все, що ви повинні зробити це кожен день, в зручний для вас час (щодо цього ранку) до 1 до 3 хвилинй

Під час занять можна стояти або сидіти (застосувати стенд).

р.

Пати виконуються закругленими долонями або пальцями, зібраними у фістах.

• Ви починаєте з головою і обличчям. торкніться від чола до спини голови, потім до шиї, окремо правою стороною, окремо лівою стороною близько 50 разів. З правою пальмою пат дуже м'яко на ліву сторону обличчя і шиї, а з лівою пальмою справа. Потріть вуха.
  • Потім викладіть шию на спині і передній. Поверніть на плечі і викладіть їх дуже акуратно. З лівою рукою викладіть праве плече, з правою рукою зліва.
  • Поверніть ліву руку вперед і поставте її з правою рукою. Зробіть те ж саме на правій руці 25 разів.
  • Зніміть ваші долоні в ваших кулаках і патчіть ліву руку по спині. Поспішайте дістатися до найсвіжіших місць, а потім пат на лівій стороні спини з правою рукою.
  • Знизу вгору, клацання грудей. грубо 50 разів
  • Поставте руки на живіт. Пройдіть ваші смайлики внизу назад трохи. Про 50 раз.
  • Покладіть руки на гайки і ноги. Покладіть кожну ногу індивідуально, знизу вгору від стегна до стегна, з усіх сторін. Також 50 разів.
  • Закінчіть цей самомасаж, поставивши ноги.

Ця проста практика виконується в досить швидкому ритмі, потрібно трохи збити, без вболівальника, і хоча кожна вправа виконується в 50 разів, це робиться дуже швидко і буде приймати вас менше п'яти хвилин.

Можна практикувати кілька разів на добу, Це особливо ефективний, коли ви відчуваєте себе дуже втомленою або поросятою.й

Вранці, що випробували себе швидко і пішли, щоб зробити світ краще місце.

У цих вправах я завжди розумію, що коли я пат мій тіло, я заливу гарну енергію глибоко в моє тіло, і що погана енергія, застійна і брудна енергія, я виводжу з кожного елемента, як пил з килима.

Після такого трихвилинного самомасажа ви відчуваєте життєрадісний, легкий, наповнений енергією, де всі погані думки зникнуть, і тіло просто набуває живих і дихання.

Закон малих доз є основним законом китайської медицини.

Протягом життя потрібно робити прості речі, які не беруть багато часу, але потрібно робити їх регулярно. І тоді виникає висока ймовірність життя без захворювання і завжди шукає 10 років молодшого, наповненого енергією і життєдіяльністю.

Спробуйте це прямо зараз і подивіться на себе те, що "високий" ваше тіло буде відчувати, як вдячний вам відповідь на це просте, але магічне вправо!

Одним з аналогічних варіантів такого самомасажа можна побачити в цьому відео. Це трохи відрізняється від техніки, яку я описав, але це по суті.

Автор: Альона Яснева

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: zdorovyda.ru/pohlopyivaniya-energeticheskaya-kitayskaya-praktika-s-moshhnyim-ozdoravlivayushhim-i-omolazhivayushhim-effektom/