Комбінувати несумісні або два половинки одного цілого

У цій статті ми будемо говорити про стереотипи нашого суспільства, а також як міцно вони вбудовуються в наші жіночі голови.

Останнім часом я помітив себе цікавим. З якоїсь причини жінка в житті має серйозний вибір: вона повинна вирішити, яку шлях вона обирає. Шлях краси або шлях доброти і догляду.

Перша з них пов'язана з образом шикарної жінки, що дозволяє собі розкіш і відмінність, чарівність і увагу шанувальників, чуттєвого і емоційного задоволення. Все круто, якщо не для одного маленького, але дуже хитрощі «але».

Комбінувати несумісні або два половинки одного цілого р.

Жінки люблять, що не доглядати за собою. Вона не готова до любові і догляду, бути чуйним, люблячим і розумінням. вона занадто самоцентрована, і іноді так багато, щоб вона нехтує іншими людьми, які з часом робить її відповідями для інших.

На відміну від цього образу в суспільствіВін живе в телевізійних екранах, книгах та повсякденних розмовах. Повністю різний характер. Вона проста, солодка, humble, вид, турбота. До інших і тільки іншим. Вона навіть не намагається показати турботу або увагу на себе. Це робить її комфортним для всіх, але тьмяним і невимушливим для її оточення, адже в цій ситуації вона втратила себе.

І тут знаходиться найважливіша точка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.Цей вибір зустрічається найчастіше несвідомо, доповнений зображеннями з фільмів і книг. І з прикладами життя інших.

Цей вибір є складним і, найчастіше, травматичним, оскільки він в основному передбачає відхилення частини себе, частини вашої сутності і вашої природи. Для жінки такий вибір в житті має на увазі, що я сам погоджуюсь закрити очі, щоб викреслити частину душі, і з яскравим світлом я спробую бути одним, що я вибрав. Навіть якщо я не відчуваю, що це іноді. Ці жіночі образи і стереотипи так діляться, що нам здається абсолютно незмислиме завдання, щоб об'єднати їх.

А потім це відбувається. Перший жіночий образ – краса. Без краси, природа жінки немислима. І з поняттям краси в даний момент пов'язані зображеннями жирних красунь-самостіш, описаних вище. Ця роль добре працює в житті дівчини до народження дітей.З народження дитини фактор догляду входить, тому що необхідно подбати про дитину 24 години на добу.

Як впоратися з цим складним етапом, не втрачаючи себе, на жаль, ні досвіду, ні приклади від реального життя практично недосвідчена. Тоді ще один сценарій повільно розгортається в житті жінки, сценарій догляду та уваги до іншого, і абсолютна байдужість до себе. Таким чином, жінка починає зцілувати інших, часто торкнувшись себе, доводячи себе і інші її право на існування.

Чому не можна знайти інший спосіб? Вони не мають обізнаності та відповідальності за їх життя. Нерідко ми схильні до атрибуту проблем нашого життя іншим.Прийняття є запорукою змін у нашому житті.

Комбінувати несумісні або два половинки одного цілого

й Чема Мадоз

Приймаючи, що є певні труднощі в моєму житті, я роблю два речі. Перша передбачає падіння рожевих окулярів з очей, момент, коли я гірко зізнався собі – так, це сталося в моєму житті. Я дуже лікуюсь, і спочатку і передусім, Я це сам.

Крок другий. Я можу змінити це! Якщо ми порівняємо небажану ситуацію нашого життя з тампоном (порівняння не випадково, тому що ми не любимо, але привабливо, тепло і ми зазвичай задоволені), перший крок полягає в тому, щоб визнати, що я не плаваю в хмарах, але лежачи в тампон. І другий - стрибок, зусиль, коли я віддаю свою зону комфорту і оберіть щастя. Все, що ми ведемо до щастя або ні.

Так інтегрувати ці два зображення разом непросто завдання, але це єдиний, що призведе до цілості, краси і гармонії.

Народжений бути щасливим, особливо для

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Народився