Одягнена Жінка

Я в оточенні старіючих жінок.

І це не моє спостереження, вони, хто тримає мене. Дівчина 28: "Я отримую старий." The Other 35: "Я хочу бути..." У мене є друга дитина на 32: "Я, що це, я зараз стара жінка з двома дітьми," і інші не мають дітей, що приїжджають до ювілею: "Я вже старий для народження". І всі ті, хто ближче до сороки і за її межами, і у всіх майже апологізаціях свого віку. Ти не молодий.

Старий мене!

Це прямий виступ та лальні котирування. Все це починається ближче до тридцяти, дівчина, дивлячись на дзеркало, говорить сама: «Чому вирушає молодь». Це просто старий вік і зачаровує зараз. І що думка викликає паніку. Поганий. Почати старий жорсткий. Вирощування старої є страшним вироком. Все росте в комплексі до свого віку.

Але що невірно з віком? Що неправильно з старінням?

Немає.

浜у 涓 蹇

Жінка-старіння красива.

І все, що ви думаєте, у вашій голові, просто жахливо застарілі нещільності і дикі комплекси, які не мають нічого спільного з поточним станом справ.

Для початку, будь ласка, Позбутися від цієї конвенції про «жіночий вік», яку не можна сказати aloud.й Чому? Що таке неправильно з цією жінкою 43 і це 32? Деякі люди 54. Чому жінки хочуть приховати свій вік?

І як це насправді працює? Ви не скажете свого віку, тому ви ще 25. Право, право? Сортувати закордоном. Ми не скажемо нічого про вік жінок, і вони завжди будуть молодими.

На мій погляд, дівчата, це ваша велика проблема: ви любите цю солодку самопрецепцію так багато і є таким, щоб приховати старіння, що ви самі підняте на золотому тумбі стереотип молоді як найвища точка життя жінки. Що таке молодий красивий активний і це найголовніше і класно, а потім з віком все не те ж саме і краще його приховати.

Я не схожа на чоловіка. Небесно. Я дуже відштовхую тих, хто каже: «Дуже, я не менше 30, і я» 22.» Чекаю, мій дорогий. Ви про 37, і це океї. Ви не подивитеся тридцять і ви дивитесь 37! Ваше обличчя, ваш малюнок, ваш вибір сукні для цього вечора, ваші хобі, ваша кар'єра, ваші розлучення, ваші діти – це ваша історія, яку ви самі пройшли і заробили. Пишіть її, незалежно від того, що вона, не приховує її за етикетками і стереотипами. Ви одягнете коротке плаття, не тому, що ви хочете виглядати молодше, але тому що у вас є красиві ноги і ви хочете підкреслити це. 37 і 47. Не розумію. Ваше захоплення не повинно бути передане молодим, але для старого. Вони повинні мати лише один параметр: "Я хочу, і це надихає мене. й Це точка. Відчуй вільний і надихнув. Будьте жінці в будь-якому віці і не обмежуйте себе періодами.

Ви кажете, що «Це простіше, ніж зроблено!» Ось так багато, що отримується в дорозі! Знайте, давайте бачити: скільки відбувається?

Перший елемент завжди "краса".

І це велика загадка для мене. Чому молода жінка так красива як доросла? Немає зморшок, міцна бат, краще шкіра, більш тонкий малюнок, правий? Що ви думаєте про красу? Одягнена Жінка Голий Барбі лялька, тіло якого ще не зазнали вікових змін. Просто зовнішній оболонка. Поза «69» Трохи старий, трохи зморшок і все - краси немає.

Я не думаю. Краса набагато більше. Цей стиль, цей персонаж, це ваша пристрасть і ваша історія. І в цьому розумінні краси і привабливості: Вік є перевагою.й Після всього доросла жінка знає більше і розуміє більше. У себе і світі. Вона пролетів більше місць і виявила багато чого, що вона тепер може переходити на інші. Її стиль в одязі, в макіяжі, в манерах це те, що вона захопила роками. вона нормальна сучасна жінка, яка постійно розвивається. Вона 37, так що вона прийшла довго. Вона стала більш цікавим і красивим.Але головне, що вона вже стала настільки самодостатньою, що ніхто ніколи не чув, щоб оцінити її як ляльку.

Перевірити.

Старші жінки красиві і сексуальні. Цікаво і привабливо. Не сумнівайтеся. Єдина проблема полягає в тому, що ми рідко говоримо відкрито. Поспішно, в Росії, компліменти дорослим жінкам все частіше переповнені вразливістю і банализмом, так як якщо ми багаторазово привітаємо вчителя нашої школи з ювілею. Жорстко кажучи, Ці компліменти ніколи не персоналізовані.й Завжди просто узагальнене слово. Не специфічна жінка, тільки жінка. Ми не можемо сказати прямо, що у вас є Katerina дуже красиві очі і сексуальна талія. Мені потрібно щось про очі, як два перли і талії, як дер.

Щодо уваги дорослим жінкам є окремий фактор зупинки. Вони:

(а) може бути чоловіком,

(b) вже мати,

(c) мають певний соціальний статус

і так далі.

Жінка, яка перестає бути молодою дівчиною, випадає з сфери персональних компліментів. Тільки ці загальні фрази, щоб не відхиляти всіх і не перекреслити рядок дозволеним.

Це крутий старий стереотип. Пахне, як будиночок. До 20 років - дівчина для екстрадиції і тут ви маєте кращі якості, які ви можете оцінити aloud. А потім вона виглядає нав'язливо від за плечі чоловіка і не злипає носа.

Ми не можемо давати компліменти іншим жінкам. Так, океї? Чи дивляться жінки в двадцять-першому столітті? Вони мають право? Рабиня?

Я сподіваюся зрозуміти, що я маю на увазі. Сучасна secular модель шлюбу та будь-якої партнерської спілки повністю позбавлена всіх стереотипів «голови сім’ї», «ґендерні ролі» та ін. Спілкування двох рівних і незалежних людей. Жінка після шлюбу не належить чоловікові. Вона самодостатня людина, яка просто обирає вас як партнера. На даний момент це добре з нею. Немає обмежень. замість цього слід бути загальним грунтом. Постійний пошук. Сучасне об’єднання – це большие завдання. Для того, щоб жінка почувала себе комфортно, вона повинна відчувати увагу інших людей.

Не є поштовою карткою, але щось особисте. Особистий комплімент Він не в змозі нічого, він не грає на території флірта. Це просто увага до жінок.й Не бо вони красиві, але тому що вони цікаві. Кожен по-своєму.

Коли ви шукаєте смачне вино або напоїте велику каву, ви можете сказати, «Це смачно і вишукано приготоване». Сама річ з жінкою. Немає нічого неправильного, щоб сказати ваші почуття голосно. Навіть з партнером. Він перетворює жінок і допомагає їм відчувати себе красивим протягом усього життя, не тільки коли вони молоді.

Що далі? Секс Сама річ з красою. Що це було, щоб зробити всі ці роки, щоб з віком не навчався краще задовольняти себе і партнера? Молода дівчина ще не знає, чи хоче людина потурбувати її гліторису або ні. Впевнений, що дорослий впевнено бере свою руку і насолоджується нею. З віком секс повинен стати більш різноманітним і якісним.

Що ще? "Я дорослий зараз" фактор. Я маю на увазі, я хочу піти на концерт Jared Leto і squeal в передній ряд, але я вирощую жінку зараз. У мене є власний бізнес і діти. Я не можу це зробити. Не призначено для користувача.

Хто? Побудова жінок, які не мали жодного Jared Leto? Це точка. Всі вікові стереотипи є стереотипами минулих епох. Стара жінка повинна сидіти в домашніх умовах і гумкою в'язати, тому що вона повинна зробити більше. Про нас Ви не знаєте себе, і ви боїтеся йти за межі звичайної мудрості світу, що не існує.

Сучасний світ любить дорослі жінки. Не обмежує їх життя, але досить відкриває двері для них. У віці не проблема. Це лише зміни, які відбуваються на всіх людей. Так, вам потрібно взяти на цю проблему і спробувати важко відчувати себе комфортно в будь-якому віці. Це в сенсі тест, тому що потрібно стежити за здоров'ям, розвиватися, будувати кар'єру і регулювати повсякденну частину життя.

Це насправді інновації. Сучасна людина - це перша людина, яка живе так довго і продовжує активний протягом всього життя. Половина століття тому люди не можуть похвалитися життям до 70 років. В будь-якому віці, і вся промисловість споживання не була побудована для своїх потреб. Зараз майже кожен має це. Будь-яка жінка може бути що-небудь вона хоче, незалежно від того, як старий вона є.

Старий вік - це діагностика, яка може зробити тільки лікарі. “Соррі, ви 84 роки, і ви, ймовірно, не зможете знову зануритися.” Ви краще посидіти в домашніх умовах і дивитися "Одружитися в шлюбі".

Ви не сказали, що раніше? Далі все в руках. Взяти палильну ганку і запустити з ним, де ви хочете.

І ми обіцяємо мені, що ви ніколи не будете сказати, що ви старієте і що ви некомфортно з віковими номерами. Зніміть ваші крабові голови і вдихайте в повному обсязі, чи вона втратила форму з віком або ні. Відкрийте свою зморшкуватих очей широким і подивіться на світ як відкрита книга. Любов або бути розчарованим, купити нове взуття або sigh на нездатності купити нове взуття, подбати про сім'ю і близьких, або насолоджуватися, будучи незалежно від будь-якого. Почуття, занепокоєння, жити. Ви не повинні бути молодими, і це не відходить до віку.Видання

Автор: Нікіта Подгорнов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: snob.ru/profile/27133/blog/120003