Ми запрошуємо, скільки ми з'єднуємо з людьми, які ми ділимося ліжком.

Ви відчуєте від почуття замороженої спини. . й

Це страшне почуття сплутаності, коли ви приїжджаєте і скажете, "Я нещодавно зламав чоловіка." Я шкода і боляче. Візьміть, що болить. Я хочу, щоб він пішов!

В реальності, ніхто не пускає швидко. Навіть ті, хто в житті – «запобігає – зробив», навіть ті, хто всі вирішили, що морально вдарили стільки, що після цього все, ніколи не знову.

По-перше, звички. Ми вважаємо, що люди в рамках нашого життя. Я чую новину, я хочу зателефонувати і поділитися. Купуючи крупи, з'ясуйте те, що варити на вечерю, і тільки потім пам'ятайте, що обід буде мати один. Ми знайдемо себе в прекрасному місці і поверніть навколо, щоб зустрітися з тим же захопленим, улюбленим рідним поглядом, або відразу захопити телефон, щоб відправити фото повідомлення, а потім подумати: «Чому? й

Є багато анкерів. Мутуальні друзі, улюблена музика, фільми, звичаї сну, перевертаючи його назад до нього - "спони". Не можна просто забути. Відчуття замороженої спини і досягнете через простір, відкинувши: «Зброя, добре, тепло!»

Тут глибока пам'ять. Я вже живу з іншим і був щасливим, і в моїх снях я ще назвав мій екс-людей. Моя людина подав мене на голові, захопивши мене в ковдру, коли я захочився або від холоду або від стресу, який ще не залишив своє тіло. Жах є те, що коли я назвав його різними назвами, я прокинувся.

Я відчував хвилю шуму. Я чекав на нього один ранок, щоб сказати: "Погляд, якщо ви любите його так багато, перейдіть до нього!" Але він не був. Один день сказав: «Ви спати краще!» Я шукав і зрозумів, що я не торкнувся в мій сон довго. Але зайшов час. Кілька місяців, коли я був прогрітий і коханий день після дня. І перед тим, що було два роки повільного помирання шлюбу, коли він поступово кинув на мене, що наше відділення було неминуче. Цей біль тепер охоплює час від часу, але рідше, слабкіше. Я рецензую, ознайомлюся з помилками, беручи найкращі стосунки. І я знайшов краще, чим менше сумно.

По-друге, є біохімія тіла. Ми запрошуємо, скільки ми з'єднуємо з людьми, які ми ділимося ліжком. Запах і смак коханого тіла - препарат.й Коли ви звикли до неї, а потім втратите його, він починає розірвати. Саме тому багато людей починають молитися з спиртом, випадкових з'єднань. До тих пір, поки ви не отримуєте люків. Займає час для відновлення організму на клітинному рівні. Таким чином, багато після походу починають активно займатися фітнесом, змінити дієту, пересуватися. Це може бути пояснюється тим, що наш організм хоче оновити.

Також важлива енергія людини. З тими, з ким ми вже давно разом, ми формуємо загальні енергетичні органи. Більше очок об'єднали нас, більш тонкі органи провели разом.

Процес відокремлення від «мої» до «мою» та «мою» – це так, як дитя. Спочатку знищується «фізичний орган» – це відбувається, коли ми збираємо речі, залишаємо простір, що був нашим загальним будинку.

Тоді емоційний відмирає – коли ми більше не мухуємо на м’ятному згадці про ім’я людини, коли всі сльози висихають, і вже сила сказати друзям: «Наша родина не більше. й

Потім поле загальних звичок знищується і так далі. Як довго залежить від того, скільки органів були знищені до фізичного розриву. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але для тих, хто любив і вірив, хто зробив плани і вже розумово уявляв себе у старому віці поруч з цією людиною, оточений дорослими дітьми і онуками, не можна швидко відокремити.

І живіт тут, на жаль, не допомагає. Через злиття з одним не скасовує з'єднання з іншим. Ми не можемо бути в двох різних ліжках одночасно. На тонкому, можливо. Як ми любимо і відчували наших дітей, батьків і друзів одночасно?

Кожні відносини повинні жити. Болить. У кармічної терапії ми можемо зробити процес простіше, якщо виявимо залишилися зв'язки і очищаємо їх екологічно. Спосіб роботи вибирається індивідуально, в залежності від самої прив'язки. В одному випадку досить працювати з тілом, в іншому - з тонкими тілами, в третьому - з психічними програмами (це необхідно, якщо ви потрапили в "логічний коридор" - "Я не можу зрозуміти, як він може зробити це, якщо..."), в четвертому випадку ритуал допомагає. Якщо процес здійснюється акуратно і правильно, він дійсно стає простіше. Але час все-таки візьмуть на пальці. Єдине, що ніхто не може впливати.

Автор: Elena Shubina

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Кредит: /users/26725

Категории

Смотрите также

Новое и интересное