Ви не повинні носити старі джинси в студії. Тепер я знаю, як виправити блискавку в домашніх умовах!

Як смажити іноді буває, коли в самий невідповідний момент на вашому улюбленому одязі ламається блискавка. Я пришиваю кнопку і забув її. що робити з блискавкою? Звісно, запустіть в найближчу студію!

Але якщо ви хочете носити ваші улюблені джинси сьогодні, ви можете скористатися нашими порадами і зафіксувати блискавку в домашніх умовах!

Редакція "Сайт" Я знайшов відмінне рішення для швидкого і надійного ремонту шкідливого кріплення будинку.

Ремонт блискавки Перше завдання - поч назад. Для цього потрібно зробити дуже акуратний і досить глибокий розріз в нижній частині блискавки.

Перемістити бігун на сайт розрізу, покласти його на місце і zip його вгору.

Візьміть міцну голку і нитку в колір виробу. Потрібні нитки розташування розрізу, як показано на зображенні.

Войла! Займав лише 10 хвилин і ви можете піти на бізнес!

Щоб не зіткнутися з такою проблемою знову і продовжити термін служби блискавки, ми пропонуємо вам ознайомитися з проблемою. простий його обережне використання.

1. Ніколи не натягуйте бігунок, що має гру!
  2. Якщо ви відчуваєте деяку труднощі при застібці металевих застібок, можна змащувати замок милом.
  3. Ретельно прасувати речі, які пришивають в пластикові блискавкий Після того, як праска може легко розтопити зуби і зіпсувати улюблену річ!
  4. Зберігати речі з блискавкою слід дуже акуратно, не згинаючи застібку.
  5. Якщо ви натиснете бігунок пальцями, коли неприпустимо, ви можете носити його дуже швидко.

Поділіться цим wand з друзями, це буде корисно!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!