Японська вушка! Саме тому тисячі японських жінок пити чайну грибну настій без невдачі.

Про 2 роки тому я бачив баночку комбучі на кухні мого друга. Він дав мені крутий, терпкий напій. П'ятий пам'ять з дитинства, смак, який не можна плутати з будь-яким! Я був здивований, звичайно, що він щасливий власник такого дива, але я був відволіканий цікавим бесідою, забути про настій.

Ще недавно я прийшов на захоплюючі дослідження і шкодував, що я не запитав другу за шматочок гриба. При навчанні Як корисний чайний грибЯ хочу її культивувати, подаючи всі інші земні справи.

"Японська королева," "Манчурний гриб", японська грибка, медузи, шемале - Як би вони зателефонували йому. У Японії медична наука давно визнана, що комбуча позитивно впливає на жіночу фізіологію, навіть допомагає вагітним, тому японські жінки поважають цю настійну.

Японська вушка! Саме тому тисячі японських жінок пити чайну грибну настій без невдачі.

Властивості чайної гриби Чайний гриб багатий ацетична, а також дріжджові культури. Спеціальні ферменти, що містяться в грибі, створюють родюче середовище в організмі! Тому всі страждання від захворювань шлунково-кишкового тракту потребують загоєння настій, як і живої води.

Особливо помітний ефект використання настій в період відновлення антибіотикй Атібіотики вбити всі корисні мікрофлори в кишечнику, і завдяки дивному напою, вона дуже швидко відновлюється!

Показаний настій комбучі при захворюваннях печінки і підшлункової залози. Неймовірно корисно пити його з метаболічними розладами, ожирінням, гормональним дисбалансом! Чайний гриб допоможе схуднути, адже нормалізація шлунка грає величезну роль в процесі схуднення. Також настій допомагає заспокоїти нервову систему і впоратися з постійними болями.

Ось деякі інструкції, які допоможуть вам виростити. kombucha з нуля в домашніх умовахй Настав час зробити все для просування здоров'я.

Вам потрібно.
  • плоский
  • 5 ст. чорного листового чаю без добавок
  • 0,5 л окропу
  • 7 ст. цукру
  • свінгери

Підготовка
  1. Зробіть чайну заварку в якості звичайного, дайте настоятися. Додати цукор.
  2. Вимити літр можна соди, щоб вбити всі шкідливі мікроорганізми. Заливаємо банку напівнапруженим чайним пивом.
  3. П'яжемо баночку марлі і помістіть його в темному місці. Після декількох тижнів пивоваріння почне випромінювати характерний ацетичний аромат, а через місяць і половину тонкого гриба буде рости на поверхні чаю! Необхідно ретельно видалити і помістити в трилітрову баночку, заповнену слабким чайом.

Виявляється, настій комбучі рекомендується промити волосся на спеціальну м'якість і зміцнити, протерти обличчя як тонік і навіть лікувати рани, які довго не загоюються! Дивіться відео Я впевнений, що ви відкриєте для себе щось.

Регулярне вживання чайної грибної настій Половина склянки 3-4 рази в день допоможе впоратися з гіпертонічною хворобою і знизити рівень холестерину крові. Для людей, які страждають атеросклерозом. Перед обідом поїсти склянку настій рекомендується тим, хто страждає анемією.

Японська вушка! Саме тому тисячі японських жінок пити чайну грибну настій без невдачі. р.

Чайний гриб – жива медицина! Якщо вам подобається свій смак, я можу рекомендувати морський рис, напій з якого також нагадує квас. Чудово очищає тіло токсинів і відновлює його!

Є також протипоказання до прийому загоєння настій: це цукровий діабет, гастрит, низький артеріальний тиск, а також системні грибкові захворювання. В інших випадках обов'язково пити! Доброго здоров’я та сім’ї.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті Японська вушка! Саме тому тисячі японських жінок пити чайну грибну настій без невдачі.

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері