Учитель з'ясував, як зробити дітей «будинком»

Якщо у вас є висока школа, ви, ймовірно, знаєте, наскільки важко, це може бути зробити їх, щоб зробити свою домашню роботу. І це не те, що він не зацікавився ним, але вчителі сьогодні просять занадто багато матеріалу в домашніх умовах. ІВеб-сайт Вона розповідає історію інтелектуального вчителя, який знайшов ідеальний підхід до її студентів, завдяки яким вони навіть щасливі з нею завдання!

Сьогодні друг сказав мені, як колега її, німецький вчитель, дає їй діти працювати з дому. Наприкінці уроку вона починає славно розслати компілятори підручників та шкільної навчальної програми, кажучи:

до Що це таке? Чи знаєте вони? Як можна подарувати дітям три тексти, тридцять слів для запам'ятовування, і навіть чотири вправи на граматику? Ви знаєте, діти, я буду відчувати себе шкода сьогодні: просто писати два тексти, дізнатися двадцять слів, і ви можете тільки зробити три вправи.

Діти щасливі з цим результатом, вони намагаються, учитель прикрашає. І учитель тихо сміється: по суті, програма і навіть менше потрібно запитати!

Веб-камера