15 Прохолодні ювелірні вироби Створені на основі наших улюблених книг і кіно

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І я хочу принаймні відродити, що явний світ, щоб передати свою частину до реальності. Щоб відчути зв'язок з улюбленими героями, вибирайте косплей, але ми в середині цього.Веб-сайт Ви не повинні бути настільки екстремальними. У нас є достатня кількість ювелірних виробів, які були натхненні відомими книгами та фільмами, а в цьому пості ми зібрали найцікавіше з них.

Підвіска Nora Hobbit

Ювелірні вироби на основі «Лорду Кільця», серед яких багато інших цікавих речей, таких як труба Gandalf і затемнення осей, виготовлена милою парою Aaron і Nedda. Їх невеликий ювелірний бізнес називається EnchantedLeaves.

Ерміон час Flywheel

У той же час флко допоміг Hermione зробити багато речей. Може бути, ми занадто, трохи скорочений зимою вітамінним дефіцитом, буде надихнути, щоб перемістити трохи швидше.

Світло Вечірньої зірки від Господа кілець

Підвіска «Evenstar Light», яка Arwen дав Арагонну, тільки в адаптації Петра Джексона, в трилогії «Lord of Rings» це не так. Але все ж, це один з найпопулярніших ювелірних виробів, створених фільмами, і його сотні купуються шанувальниками саги.

Кільце-кабін від Narnia

Лондон на основі ювелірних виробів Theo Fennell складається з диких складних і складних кілець, щоб грати з нудною нарадою. Це дійсно стоїть як невелика площина. Це кільце на основі книг про Нарню. Чудові двері привітної роботи відкривається з боку, і за ним можна побачити мініатюру ручної роботи - в'їзд до Нарни. У верхній частині шафи також можна відкрити - в ньому було крихітне павутинне мастило.

Кільце Cheshire Cat

Ювелірна компанія H.Stern, у співпраці з Дісней, створила дивовижні кільця перед випуском фільму Тім Буртон Аліса в Wonderland. А персонажі для фільму були розроблені блискучим самодоглядним художником Михайлом Кущем - ювелірами були також надихані ці ілюстрації.

Підвіска для сніжки від Гаррі Поттера

Nedda і Aaron of EnchantedLeaves, які ми вже писали про, також створюємо ювелірні вироби на основі Гаррі Поттера.

The Emerald City кільце

Ще одне кільце Theo Fennel присвячений майстрам Оз. Згинаючи двері на боці запрошує на дорогу з жовтої цегли до міста, де надаються побажання. І відкривши кільце зверху, можна побачити надихання міста, прикрашені справжніми емералями.

Кільце з платформою Гаррі Поттера No

І це кільце, щоб пам'ятати номер платформи на Cross Station King's, приховані від очей Muggle, звідки Hogwarts Express вирушає в точно 11 годину.

Підвіска на честь Jen Air

1990Р. 2199Р.

"Я не птах, і я не можу бути спійманий онлайн: Я вільний людина з незалежним бажанням, - це цитата від Jen Eyre розкриває характер героїні, любила багато поколінь читачів.

Моби Дік кільце

Ювелірний бренд з Канади mrd74 робить милі кільця срібної бронзи у вигляді гігантського кит Моби Діка, загорнуті пальцями.

Капрас, що б мати любив the Petrel

Ювелірні вироби на основі Каліфорнія Марти Магія створює вражаючі бронзові шафи, натхненні Джорджом Р.Р. Мартіном Пісні льоду та феєрії романів.

«Другий князь». Шапка або боа споживати слон?

Маленький князь не втратив свою уяву, як нудний дорослий, і відразу зрозумів, що це не шапка, але слон всередині боа обмежений. Таким чином, підвіска служить нагадкою, що уява є запорукою творчості, і вона дозволяє бачити в житті не нудну рутину, але різноманітність можливостей.

Грибний ліс від Alice в Wonderland

р.

Ще один фрукт спільної творчості ювелірної компанії Х.Стерн і Дісней – кільця, які повторюють ліс гігантських грибів від «Аліси в Чудоленді» Тім Буртон. Каблучки виготовлені з золота, емалі та діамантів.

Гра престолів Кільця

Каблучки, що імітують ваги дракона, з підвіскою у вигляді дракона яйце і у вигляді збивних драконів у польоті, продаються ювелірним брендом MEY. Найпопулярніші серіали у світі.

Бренд MEY був заснований Game of Thrones костюм дизайнера Michelle Clapton і jeweler duo Yunus & Eliza (і названі першими літерами їх імен) і робить обидва репліки кольє Daenerys та серійно-інтерфейсних ювелірних виробів.

Десерти Дракон Неккар

«Я хочу, щоб я мав намисто, як Халісі!» Одним з найкрасивіших орнаментів Daenerys Burreborn є намисто у вигляді дракона з складеними крилами, обмотуючи шию. Він може побачити на сцені, де вона втечує від вибухонебезпечного стадіону їзда дракона.

Точна копія цього намиста можна придбати з MEY. На Etsy можна знайти бісер, однак, oh як дорогі, і більш доступні аналоги. Звичайно, вони будуть виглядати набагато простіше.

Фото на HBO preview, MEY

Дивитися також.
Чудові деталі костюмів «Гама престолів»
Керівництво по вибору ювелірних виробів для будь-якого наряду

Сайт: www.adme.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное