10 Bad Habits Що веде до бідності

Багато людей вважають себе дуже бідними, але не помітили, що вони самі погані для цього стану справ. Є поняття «генетична бідність», що означає, що думки та психологічні бар’єри людини буквально запрограмують йому не гроші. Веб-сайт Про людей, які мають бути усунені.

Поганий чоловік ніколи не погоджується, що він повинен відлякувати за свою ситуацію. Він буде відлягати його бос або колеги або систему, а не визнати поразку. «Я хотів би бути багатим, якщо це не було для них» і «Я не можу нічого зробити, я отримую спосіб» – такі думки призводять до невдачі.

Людина, яка вважає себе бідною людиною, в будь-якому бізнесі до останнього часу перетягування. Це призводить до того, що більше людей, які надходять і роблять те, що бідні не можна вирішити, і зробити великий джекпот. Завжди і в всьому переможець - той, хто сміливо реалізує свої ідеї, і не відкладає їх до завтрашнього дня.

Ті, хто вважає себе бідними, швидше за все, віддають перевагу невеликим, але стабільним доходом. Погане життя від Paycheck, щоб Paycheck, віддаючи перевагу цьому способу життя ризику. Але виправданий ризик може принести тверду винагороду!

Найчастіше такі люди підписуються на безліч безкоштовних семінарів і тренінгів, але не слухайте їх. Поганий чоловік вважає, що він розвивається, але це просто ілюзія. Мета будь-якого тренінгу – дізнатися щось нове, але це не можна досягнути без наставного та живого спілкування з ним.

Подумавши, що бідні люди воліють отримувати послуги та товари безкоштовно. Коли вони завантажують фільм, музику або книгу з вільного джерела, вони не розуміють, що вони вкрадають з авторів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Вони вірять, що їхнє життя є причиною для себе. Неправильна країна, неправильна сім'я, неправильна освіта, неправильна робота, погані роблять вимови для обґрунтування їх положення. Але ви не можете заробити гроші від життєздатності!

Довгий зауважив, що успішні люди не залежать від думки інших людей. І бідні витрачають багато часу і зусиль, зберігаючи їх гарне зображення в очах інших, які прагнуть бути більш успішними. Таке порівняння не корисно і тільки генерує більше причин для скарг і змивання про долю.

Мета бідного – заробити гроші і витрачати його. Вони воліють задоволення негайних бажань до накопичення коштів. Але людина стає багатим, хто грамотно керує своїм доходом і інвестує їх в прибутковий бізнес.

Не шукайте, щоб дізнатися щось нове, не дивлячись на майбутнє і хочете, щоб мати все відразу. Людина, яка думає, як бідна людина, як селянина, яка з'їхала всі свої поставки взимку, не замислюючись про те, що він буде сіяти навесні. Це споживче ставлення до життя не призводить до нічого хорошого і, безумовно, не сприяє накопиченню грошей.

Веб-камера