367
7 Знаки, які ви обробляєте занадто багато автомобілів
Вуглеводи є необхідною частиною раціону. Вони забезпечують енергію, входять до складу компонентів імунної системи, беруть участь у будівництві клітин. Але якщо людина споживає більше вуглеводів, ніж потрібно організму, це може призвести до неприємних наслідків.
МиВеб-сайт Ми вивчили рекомендації дієтологів і зробили список ознак, які вказують на те, що кількість вуглеводів в раціоні час зменшити.
Товстий
Проблеми: Ви добре прокинуте всю ніч, але в середині робочого дня ви раптом втомилися, ви відчуваєте глухість і хочете лежати.
Харчування рекомендують: з'їсти «солодкі» вуглеводи для сніданку (оберіг з ягодами і горіхами, яйця з цільним перцем та ін.), які дають енергію і відчуття насиченості протягом тривалого часу. Обід повинен бути білково-вуглевим (наприклад, рис, курячий груди і салат).
ковбойши
Проблеми: Після привітів настрій піднімається, але через деякий час порожнечі і неперевершені садиби приходять на зміну радості.
Харчування рекомендують: На настрій гойдалки можуть бути прості вуглеводи. Замініть їх складними речовинами, які містять клітковину (вегетативні, фрукти, горіхи).
Я завжди хочу солодкий .
Проблеми: Ви не можете уявити своє життя без смачних речей. Ви, здається, звикли до солодощів.
Харчування рекомендують: Цукор стимулює вироблення речовин в мозку, що викликає почуття щастя і зниження тривожності. З часом ви дійсно отримуєте звикання. Допомогти. Подаруйте звичний цукор і продукти, де він йде, і дуже скоро цукерки і торти не будуть дукати вас.
Бюстгальтер
Проблеми: Кілька годин після їжі я хочу знову їсти.
Харчування рекомендують: Якщо ви ігноруєте почуття голоду, то в наступному прийомі ви будете їсти більше, ніж нормально. Довгий час відчуття ситості забезпечить продукти харчування, в яких є багато клітковини, а також продукти харчування, багаті білками і жирами (риба, м'ясо і т.д.).
Вага не знижується
Проблеми: Ви ріжете калорій, перейдіть на тренування кілька разів на тиждень, але рука ваг стоїть ще.
Харчування рекомендують: Розглянемо не калорійність продукту, а кількість білків, жиру і вуглеводів. Якщо є багато цукру в харчових продуктах, то є багато вишуканих вуглеводів в їжі, які організм швидко поглинає, а надлишок перетвориться в жир.
Проблеми шкіри
Проблеми: Прості, сухої шкіри.
Харчування рекомендують: Зменшити кількість цукерок і побачити, скільки шкіри покращується.
Вагітність
Проблеми: Не пам'ятаєте важливі дати і події.
Харчування рекомендують: Знаходиться велика кількість простих вуглеводів в харчовій промисловості. Омега-3 жирні кислоти (з'єднання в рослинній олії, авокадо, рибу) може захистити мозок від шкідливого впливу цукру і поліпшити пам'ять.
На основі Bustle, Bewell
Дивитися також.
8 секретів, які допоможуть придбати сонну фігуру
12 шкідливих звичок, які ми в ваговому огляді
12 Натхнення історії людей, які перенесли вагу
www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/13-vdohnovlyayuschij-istorij-lyudej-kotorye-pobedili-lishnij-ves-1393915/