332
Ці дівчата розповіли про світ, чому вони щасливі з кожним додатковим кілограмом
Поки одна половина жінок на планеті зайнята думка про те, як схуднути, інша подряпина голови, як краще отримати.
Веб-сайт Я вражений історіями дівчат, які не втратили, але набули кілограми. Незважаючи на всі психологічні та фізичні труднощі, вони навчилися любити себе, як вони є. Що ми рекомендуємо.
Хайлі Харріс.
Хейлі Харріс припускає, що вона почала зірвати підходити до ідеальної крихкої і худої жінки з глянцевих журналів. Дівчина почала обліковий запис Instagram, коли лежачи в лікарні, де вона була оброблена для розладу харчування. Haley стверджує, що це була підтримка послідовників, які допомогли їй впоратися з хворобою. Тепер дівчина активно позбавляє пропаганду тонкості.
Бруней Даруссалам
Courtney Black зважився близько 45 кг пара років тому. Вона працювала фітнес-моделі, і вона здавалося їй, що красиве рельєф м'язів видно тільки з абсолютною тонкістю. Вона порізала дієту до 800 калорій і похилого себе, що приніс її до клініки. Після того, як rehab, Courtney почав споживати 2,000 калорій в день. Вона тепер є успішним інструктором фітнесу.
Meghan Jane Крайб
Megan Jayne Crabbe зважився 28 кг у віці 13. Підліткові комплекси захопили її занадто далеко. Тексти пісень, а це означає: Скільки вона зважилася, вона була нещастя з її тілом. Тепер Меган не сором'язлива її форми і сприяє в Instagram ідея, що немає не потворних жінок, але є лише багато комплексів.
Сара Рамадан
Це Сара Рамадан. Відмінність двох фото становить 2 роки і 20 кг. У віці 18 років вона страждала від депресії, що призвело її до анорексії. «Я проживаю занадто довгою апологією для зайвих калорій, які я споживав,» Сара каже в Instagram. Зараз вона займається бодібілдингу і повністю задоволена її тілом.
Маргарита Барбі
Маргарита Барбірі стала танцюристом. Враховуючи кілька разів при важливій перевірці, вона вирішила, що вона не була досить тонкою. І вона буквально розпущена. В результаті вона приніс її масу до 25 кг. Тепер Маргарита розуміє, що здоров'я над усім іншим, і стверджує, що вона любить новий організм набагато більше, ніж раніше.
Аруша Неконам
Сьогодні Aroosha Nekonam - це успішний блогер фітнесу та персональний інструктор, який гасить. У Instagram вона сказала: «Мій дорогий тіло, я бачу, що я бачу тебе». Після закінчення навчання з коледжу Аруша, досконалості природи, вирішив піти на дієту, яка пізніше перетворилася в голодування.
Коні Inglis
Connie Inglis був анорексічний, оскільки він був підліток протягом 10 років. Вона потім отримує краще, після чого виникають рецидиви захворювання. Ось чому вона почала свій обліковий запис Instagram. Тут дівчина отримує підтримку від своїх абонентів і публікує мотиваційні повідомлення. Наприклад, фотографії цукерок, які вона намагається їсти більше.
Еріка "Тігер"
Еріка Тигр страждав від анорексії та булімії з 16 років. Як і багато молодих дівчат, вона вважається себе занадто жирним і колись припинилася їжі. Потім вона почала захоплювати її тонкістю і приховати її під витяжками. У зв'язку з хворобою Еріка почав займатися спортом, одружився і припинився, як
Фото на перегляді
Дивитися також.
Які фітнес-моделі виглядають як коли вони не відповідають Instagram
5 компаній, які випробують Може стати ідеальною моделлю лаундрі
www.adme.ru/tvorchestvo-reklama/5-kompanij-kotorye-pokazali-chto-takoe-po-nastoyaschemu-smelaya-reklama-belya-1429665/