356
10 корисних додатків, які ви не знали
Веб-сайт Я зробив огляд корисних додатків, які ви не знайдете на популярному списку у всіх сортах графіків, але все ж вони дуже гідні уваги і розміщують на телефоні.
English, Українська, Français...
Важко вірити, але є час, коли ви можете просто взяти картину всіх ваших речей, завантаживши їх в додаток, і він буде генерувати луки для кожного дня, враховуючи власний стиль, захід і погода. Крім того, в Cluise ви можете зробити статистику про те, що у вас є надлишок і що дійсно бракує, а також поділитися зображенням і отримувати відгуки та вподобання від інших користувачів.
Старвед? Що робити? Веб-сайт, iOS, Android
1990Р. 2199Р.
«О, я хочу, щоб ви могли просто перерахувати продукти з холодильника і відразу отримати блискучий рецепт!» – ймовірно, принаймні раз думали кожну домогосподарка. Довгий час. Є багато програм цього типу на ринку додатків, ми обрали одну з перших представників - "Угори?" Але вважайте, що якщо у вас є тільки майонез, цибулю і корицею - звичайно, рецепт приготування смачної страви з цього не вийде, але запропонує вам піти в магазин.
Stocard - знижки та знижки на IOS та Android магазини
Ця програма, в першу чергу, заощадить вас від десятків карток у вашому гаманці, і по-друге, дозволить вам завантажити знижки на картки найпопулярніших магазинів і використовувати їх з кожною покупкою.
Карта Wi-Fi Pro Статус на сервери
Компанія Wi-Fi Map Pro - це велика спільнота людей, які діляться Wi-Fi Hotspots та паролями по всьому світу. Підключення до точок слід через налаштування телефону. Диви пароль в додатку, скопійовані, пішли на налаштування Wi-Fi на телефоні, вставили пароль і насолоджуйтеся Інтернетом!
Fyuse - зйомки 3D фото прошивки і Android
Неперервна програма Fyuse дозволяє створювати «глибокі» фотографії з ефектом паральону. Камера захоплює зображення з 4 точок, щоб створити реальний 3D постріл. Якщо все гладко, ви можете насолоджуватися тривимірною фотографією з декількох кутів у зручний для вас час. Незвичайний, це не так?
iBattery - економія зарядки iOS і Android
Чим менше заряду на телефоні, тим більше хвилюється її власник. Для зменшення ризику решти без зв'язку можна скористатися програмою iBattery, яка відключає вибрані додатки і Інтернет при блокуванні екрана. В результаті смартфон може жити без перезарядки до декількох днів.
RPG в реальному житті iOS і Android
Плеймейт У реальному житті є гра для самомотивації. Ви повинні розвивати і заробляти точки самостійно. Ознаки можуть бути отримані шляхом виконання певних завдань, починаючи від спортивної та навчальної науки до придбання одягу. Але варто відзначити, що ефективність цієї програми залежить виключно від вашої чесності.
Додаток в Air, або помічник по туризму iOS та Android
Додаток в Air дуже зручний для авіаперевезення. Нагадуємо вам про перельоти, затримки, початок онлайн-реєстрації на рейс, допомагає вам навігувати в аеропорту «наміляр», розповідає вам, де їсти, спати, підключитися до Wi-Fi і якось. Крім того, заявка може відслідковувати черги в лічильниках і написати, скільки оформлення та паспортний контроль. Відмінний помічник подорожей.
IOS і Android плеєри
Програма допомагає контролювати витрати та дисципліни фінансово. Summarizes статистика всіх категорій витрат, встановлює ліміти. Не варто витрачатися, використовуйте свої гроші мудро!
Timehop - ностальгія додаток iOS і Android
р.
Іноді я дивлю те, що я зробив рік назад, що день. І два роки тому? І три? Timehop поєднує ваші старі фотографії та повідомлення з телефону, Facebook, Instagram, Twitter та Foursquare і пропонує дивитися сьогодні на сьогоднішній день протягом багатьох років. Візьміть хвилину для ностальгії!
Дивитися також.
20 корисних додатків для Android
15 мобільних додатків, які будуть спрощувати життя
www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/15-mobilnyh-prilozhenij-kotorye-uprostyat-vashu-zhizn-1205810/