Ви маєте право. й

Особиста влада є право розпоряджатися вашими ресурсами на власний розсуд та відповідно до ваших значень.

Відсутність такого права відчувається як імпотенція. (У мене немає контролю над ним) і залежить від того, хто ми додаємо його. Ми надаємо тим, хто вважає, що право на ці особисті ресурси і, можливо, для того, щоб дозволити і заборонити їх використання для власних цілей.

р.

Я пам'ятаю, як я був, коли я почав писати. Здавалося б, що моє бажання не було достатньо, і я потребував деяку високу роздільну здатність - це так, ви можете. Ви маєте право.

Я не знаю, що я можу отримати це право. Я не можу без дозволу.

Це хворобливий стан, коли потрібно пригнічувати бажання, залежать від найменшої відповіді, чекаючи авторитетного дозволу, заборони страху і вигнання.

Звісно, я не чекаю дозволу, але досить скоро він став зрозумілим для мене, що ніхто не уповноважений надати йому, але сам.

Я, хто керує моїми ресурсами: час, здібності, досвід, зусилля. Я керую за моїми значеннями. Що таке, я розподіляю скільки, де і як інвестувати.

Нерідко неспроможність є державою в жертві. Часто асоціюється з тиранами. Дуже страшно бути обвинуваченим з самопізнання.

Однак, якщо ви боїтеся використовувати ваші ресурси, як ви бачите придатність і відповідно до ваших значень, ви віддаєте перевагу над вашим життям. Іноді хтось, від якого залежить. Інколи організації. Іноді ви відчуваєте, що ви заборонені вищими повноваженнями або карманом. Або громадська думка.

Якщо ви ризикуєте припускати таку владу, ви дійсно можете зіткнутися з звинуваченнями і невдовзі. А також прийняття та супровід. Відповідає нам свої відгуки. Але не як грандіозні фігури з ексклюзивним правом вирішувати.Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/veronika.hlebova.9/posts/ 10203815256477886