Микола Козлов: Розвиваємо дітей одне. І підняття є іншим.

Розвиваємо дітей одне. Паркінг відрізняється. Ви навчаєте дітей?

Ми навчаємо дітей першим. Ми годуємо їх, ходимо, лікуємо їх, коли вони хворіють, і навчаємо їх, що вони повинні знати. Але як для освіти, навіть інтерес до неї невеликий: «І що?» Ми пішли в школу, ми купили хороші ігри. Що ще він хоче? Зростаю добро, як ніхто! Коли ми зустрінемо, ми більш зацікавлені в спілкуванні з приготуванням / ганчірками (якщо вони жінки) і спорту/політики (менів). Я? Або батьківство?

Микола Іванович Козлов

Не кожен пристрасний про батьківство. Коли діти добре поводяться, ми не хочемо їх виготовити, але любимо їх. Я хочу захопити їх, хочу грати з ними, хочу, щоб підтримати їх у своїх подіумах. Коли діти живуть зазвичай, ми не займаємося освітою, але в нашому бізнесі.

Увечері у нас з'явилася казка, сиділа трохи по телевізору, після чого сварився, тепер він сердився, і вона відхилена - це день пройшов, просто що дитина була постійно... Де виховання?

Якщо діти не піднялися, вони ростуть неосвіченими. Ваша дочка, яка не навчалася брати відповідальність за себе і хоча б поставити шкарпетки на місці, він любить витрачати час на ігрові комп'ютерні ігри і працювати в планці, він нечистий і неприпустимо. Він просто не піднявся: що б вам сподобалося?

Навіть ведмедя піднімає свої кулі,Наші діти потребують освіти ще більше. Дитина повинна розуміти, що не можна випускати на дорозі з транспортом в будь-якій грі, на столі потрібно з'їсти кашу з ложкою, а не своїми руками, і потрібно вирішувати спірні питання в грі спочатку з проханнями, а не відразу ж боротися. В кінці молоду дитину слід навчити пекти в горщику, не випадково.

І це виховання. І згодом, коли наші діти виростають, вони повинні бути навчені незалежності, відповідальності, поваги для себе і людей, навчати вдячність і любов.

Це не приходь; це тільки з освітою.

浜у 涓 蹇 Бери

Діти повинні бути підняті. Ви повинні Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше.

Як ми хочемо, щоб наші діти були?

Дитина добре виведена краще, ніж неповна дитина.

Незрівняні діти – це дикі діти, які живуть своїми побажаннями і прагненням всіх оточуючих, як щось, вони можуть використовувати або боротися.

Навпаки освічена дитина вже адекватна і корисна, а не шкідлива істота. Так, він ще дитина, але принаймні дитина навчається.

Виготовлена дитина є мінімальним навчальним завданням. Це добре, але не достатньо. І що це завдання для досвідчених батьків, для тих, хто хоче і може зробити більше?

Як правило, добрі батьки хочуть підняти дітей в першу чергу з усіх здорових фізичних і психічних, розумних (безкоштовно, яскраво і точно мислення), пристойних (респектування інших людей, які не тільки про себе), щасливих, творчих і дисциплінованих, готових до труднощів життя і здатні зробити великі життєві проекти.

Це право. Але це незрозуміло. Ви хочете бути більш специфічними? Про нас

Якщо я пишу цю книгу для досвідчених батьків, які ці люди працюють і в бізнесі? Я знаю- Це лідери, перш за все. І якщо я пишу для виконавчих органів і поговорити з виконавчими органами, це просто для мене, щоб говорити з ними в тій же мові, бо я лідером за тридцять років.

І тоді я можу сказати просто: наше завдання полягає в тому, щоб підняти дитину дорослого, який ми будемо раді наймати.

Якщо ви можете мріяти і уявіть собі ідеальний співробітник, то ваша дитина виглядає так?

Просто уточнити: ідеальний співробітник не є стипендіальним виконавцем «що вам подобається». Вибачте мене. Ідеальний працівник – мрія. Це не просто людина мислення, дисциплінований і відповідальний, це людина творчий і ініціативний. Право? Але більше, ніж це, ідеальний співробітник на складі персонажа є лідером і лідером. Це людина, яка може бути довірена з незалежними і складними проектами у вірі, що він буде перебувати і робити все.

Намагайтеся, прямо?

І завдання керівника не тільки вибрати, але і виготовити співробітників. А якщо ви знаєте, як навчити співробітників, ви також знаєте, як підняти дітей. А ви розумієте ваші завдання – підняти дитину в людському мисленні та відповідальному, незалежному та дисциплінованому, творчому та ініціативному, лідеру природи.

Якщо ви вирішили це зробити, щоб діти були простими. У цьому випадку ви не маєте поділу сім'ї та роботи: ви лікуєте поважні працівники на роботі як ваших улюблених дітей, так і ваших дітей, як дорослих, так і відповідальних співробітників.

Більше впевнених батьків, які готові інвестувати у своїх дітей, встановлюють більш серйозні цілі.

Їхнє завдання – підняти дитину, яка буде попереду. Щоб бути перш за все в плані культури: ваша дитина буде людиною більш освіченою, ніж ви, він буде мати більш освічені і більш глибокі знання в областях, важливі для свого майбутнього.

Що далі? Що таке найкращий, найсучасніший батько?

Одним з найбільш важливих завдань є:

Займаючи дитину, щоб він налаштував собі завдання виховання дитини здоровою, турботою, творчою, щасливою людиною - і що дитина своєї дитини налаштовує себе те ж саме завдання!

Діти, які виховуються, повинні продовжити ідею освіти відповідно до ваших канонів. Потім онуки, великогабаритні та ін. Система повинна відтворити себе. В іншому випадку проект «Дитячий» є короткостроковим проектом, тільки для одного життя. Цей проект «Кід» повинен вирости в проект «Динаміка». Видання

Автор: Ніколаї Козлов, видавець з книги «Просте право дитинства»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/prostoe_pravilnoe_detstvo_dvoe_zn_kniga_dlya_umnyh_i_schastlivyh_roditeley_n. І._козлов.