553
Збір врожаю гарантовано! Просто пересадка орхідеї правильно
Нещодавно я купила орхідеї, яка не хоче вкоритися в звичайному пластиковому горщику. Згодом виявилося, що коріння фалаенопазу були дуже чутливі до зайвої вологи в контейнері: поступово вони почали обертати.
Шукаю всіх форумів квіткових вирощувачів, я поїхавНезвичайні поради: пересадка орхідеї в дерев'яну корзину. Я вирішив зробити експеримент, і це було дуже успішним! По-перше після пересадки з'явилась моя орхідея з великої квітчастої рослини, на якій з'явилися багато бутонів.
Пересадка орхідеї в кошик - це великий компроміс між пластиковим горщиком і блоком. Кошик забезпечує легкий доступ до коренів і запобігає їх обертанню.
Вам потрібні:
2,2 км Помістіть шар великої кори на нижній частині кошика.
3. У Помістіть рослину в корзину і засипте її дрібною корою.
4. У Поставте останній шар, пахну.
Такий кошик буде виглядати більш декоративно, ніж звичайний пластиковий горщик. Хочу повісити її на волосіні до стелі, це економить дорогоцінний простір на підвіконні. Також кошик буде віддавати перевагу тим видам орхідей, які дозволяють квітконосам вниз, через товщину субстрату (стангпей, коріант, капусти). Видання
Автор: Вікторія Поплавська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: takprosto.cc/peresadka-orhidei-v-domashnih-usloviyah/
Шукаю всіх форумів квіткових вирощувачів, я поїхавНезвичайні поради: пересадка орхідеї в дерев'яну корзину. Я вирішив зробити експеримент, і це було дуже успішним! По-перше після пересадки з'явилась моя орхідея з великої квітчастої рослини, на якій з'явилися багато бутонів.
Пересадка орхідеї в кошик - це великий компроміс між пластиковим горщиком і блоком. Кошик забезпечує легкий доступ до коренів і запобігає їх обертанню.
Вам потрібні:
- дерев'яна-баскет
- шемале
- crust (великий і невеликий дроби)
2,2 км Помістіть шар великої кори на нижній частині кошика.
3. У Помістіть рослину в корзину і засипте її дрібною корою.
4. У Поставте останній шар, пахну.
Такий кошик буде виглядати більш декоративно, ніж звичайний пластиковий горщик. Хочу повісити її на волосіні до стелі, це економить дорогоцінний простір на підвіконні. Також кошик буде віддавати перевагу тим видам орхідей, які дозволяють квітконосам вниз, через товщину субстрату (стангпей, коріант, капусти). Видання
Автор: Вікторія Поплавська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: takprosto.cc/peresadka-orhidei-v-domashnih-usloviyah/
Незліченні способи використання кокосової олії: простий, дивний і абсолютно неймовірний
Історія, яка дає надії