Професор Назіг Валітов: Я довів існування Бога.

Професор Башкірського університету Назіп Валітов Він був дуже далеко від патології до. Він є хіміком з всесвітньою репутацією, всі його життя були присвячені виключно проблемам науки. Я не мав ідей, що духовні лідери будуть зацікавити його відкриттям.

Монографія професора Валітова «Вакуумні коливання в хімічному збуренні атомів, молекул і хаотиту силових ліній електромагнітного і гравітаційного поля» шокувала наукову спільноту. З лютого 1998 року вона була в 45 наукових бібліотеках в 12 країнах світу, в тому числі 7 провідних університетів США, 2 провідних університетів Англії, 2 провідних університетів Франції, Університет Токіо, 15 провідних університетів і інститутів в Москві і т.д.

Це монографія науково-доведено: 9 нових властивостей вигнутого простору, 16 нових даних про структуру атома, 16 нових рівнянь єдиної теорії електромагнітних і гравітаційних полів, 16 нових законів, 14 нових властивостей гравітаційних сил в астрономії.

У строгій мові формула Валентина доведе, що будь-які об'єкти у Всесвіті взаємодіють один з одним миттєво, незалежно від відстані між ними. По-перше, вважалося, що жодна взаємодія може статися на швидкості, що перевищує швидкість світла, говорить професор Валітов. - Ось 300000 км/сек. Але Електромагнітні та гравітаційні поля взаємодіють миттєво. Доведено теоретично та підтверджено експериментально.

Але це свідчить про існування однієї вищої сили у Всесвіті! По суті, все пов'язане всім.

Професор Валітов, несподівано для себе, отримав лист від Ватикану з самого Папи. Його Святість заперечує своїх молитв Назіг Валітов і значно цінує почуття, які привели його до написання цього монографії. І помітив, що.Ми вирішили надсилати Вам нашу подяку." (кінець цитати).

Професор перечитав Кр’ян, Біблію та Тору, і був вражений на те, як вони були, він висловив захоплення, як точно тексти божественного повстання позначив суть його наукового відкриття. Хоча це матеріал, вчений впевнений, і він може бути миттєво виявлений з будь-якої точки світу.

«У святих книгах основних світових релігій», – розповідає професор Валітов, «це написано, що Бог є все-дивуючою і доброю.» Деякі вчені-атеїсти часто критикували це визначення. Його логіка була, на перший погляд, залізо: так як швидкість світла має ліміт, Господь Бог, якщо він існує, не можна миттєво почути і подивитися, що людина зробила.

Але виявилося, що кожен з нас думав матеріал. Атоми в молекулах, які складають нейрони головного мозку, роблять перекладові, вібраційні та обертальні рухи. І Процес мислення обов'язково супроводжується емісією і поглинанням силових ліній електромагнітних і гравітаційних полів. Цей процес може бути миттєво виявлений з будь-якої точки світу.

Бог знає нашу думку? Я. Є сила, до якого все піддається. Ми можемо зателефонувати йому Господа, Аллаха, Розуму світу. Точка не змінюється. І взаємодія у світі миттєво, де об'єкти.

Теоретія Валітова реформує 12 законів термодинаміки, 20 секцій хімії, 28 секцій фізики, 40 секцій механіки. Варто одне. Заява професоращоУ рівноважних реверсивних процесах час можна перевести в масу і енергію, а потім пройти зворотний процес.« » » » » » » » » » » » » » » Таким чином, воскреслення мертвих, як показує всі сценарії, можливо!

Професор запропонував перевірити свої результати на здобуття наукових опонентів. І вони не можуть заперечувати їх. Академік Російської академії наук Андрій Трофимук послав захоплену відповідь на монографії колегії. У зв’язку з переходом на роботу з релігійних та державних лідерів.

Професор Валітов вважає себе вірником:Я вперше довів існування Бога за формулами. А потім я відкрив його в серці.Видання

За газетою «Життя».

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/15106