507
Що сталося з найкрасивішою дівчиною в світі через п'ять років?
Хто каже, що діти не можуть працювати? Наприклад, з чотирьох років Тилан Блондо сам заробляє гроші, діяючи в рекламних оголошеннях і ходьба на катанні! 5 років тому цей чарівний малюк був названий найкрасивішою дівчиною в світі. ІВеб-сайт Я вирішив дізнатися, що Tilan Blodeau робить зараз і як вона справляється з її роботою і полум'ям.
288
До батьків Тілана – актриса Вероніка Любрі та футболіст Патрік Блондо. Ця пара неймовірно красива, тому не дивно, що їхня дочка має правильні риси і гарну фігуру.
У 2005 році батьки взяли свою дочку до модельного агентства, а у віці 4 років вже брали участь у Жан-Пау Гомейєрському шоу!
З віком Тилан став більш красивим. І багато її шанувальників дивилися: не складно для дівчини працювати в стресових умовах суворого світу моди?
У віці 10, Тілан Блондо зірвав у скандальній фотосесії для журналу Vogue. Дівчина з'явилася на кришку в провокативному наряді, більш підходить для дорослих леді, а з повним вечірнім макіяжом. У той час багато хто вважає, що діти не повинні перетворюватися у дорослих, намагаючись на них неправильна ідея краси.
Але мама Тилану відреагувала на такі заяви досить спокійно. Вона сказала, що Тілан був і залишається звичайною дитиною, і зображення на фотосесії є тільки зображення і нічого більше!
У 2014 році обличчя Тілану з'явився на плакатах агентства «ІМГ Моделі», а через рік вона відігравала важливу роль у французькому фільмі «Бель і Себастьян: Пригоди Продовжити».
Минулого року юна модель стала зіркою в Парижі Fashion Week. А коли запитав, що вона буде робити після скринінгів, Тілан сказав: "Я буду додому, відпочивати і повернутися до школи."
Незважаючи на спокуси моделювання бізнесу, скандали та спори навколо своєї людини, Тілан Блондо залишається надзвичайно самотньою дівчиною, яка просто любить свою улюблену роботу і веде виключно правильний спосіб життя!
Веб-камера
Діти та гаджети: 7 залізних правил Д. Комаровського
Я не знаю, як корисний перманганат! Дізнайтеся, як правильно його використовувати.