Вивчена доброта - це небезпечне середовище!

Ми навчимося бути гарним з дитинства. Але краса розуміються у кожній родині. Ось чому вона завжди піддається темі.

Але є. поширені ідеї про доброту:

до Дякую. Навчіть нам, щоб бути ввічливими;

до Не жито, Поділіться іграшками / цукерками / щось цінне з Ваня - батьками розмитають нас за егоцентризм, що перешкоджає нас інтегруванню в суспільство;

до Не жНе одягатися / не турбуватися / не турбуватися – вони навчають нас бути комфортними, знову в ім'я інтеграції в суспільство.

до Не вуса, дитина.Вони навчають нас не демонструвати вразливість.

По суті, у всіх цих освітніх моментах є здорове зерно, до мого смаку:

до Політ дозволяє зробити співіснування з іншими людьми приємними або не менш толерантними, не витрачаючи енергію на уточнення відносин (припустимо входити в включені відносини з торговими касами, наприклад);

до Поділитися з іншими Ви зможете дізнатися, що стосуються інших, помітити їх, віщати другуліни, запрошувати в стосунки, доглядати.

до Можливість вирішення конфліктів без застосування сил/cries / insults / напад дозволяє не зруйнувати або знищити інших.

до Не показувати вразливість до всіх, Захищаючи себе від знецінення і використання.

Але всі ці здорові зерна знищуються, якщо всі ці вчені доброти стають обов'язковими, за невиконання якого ціна сплачується. шемалей

Shame завжди де є хороший рейтинг. І дуже часто, якщо ми не робимо як «добрих» хлопчиків/дівчинок (тобто, як ми були суджені значними дорослими), то горіння, отруйна стигма попросить, зливаючи сили, паралізуючи «Я погано». й

Стигма є настільки міцним, що навіть коли мова йде про значення, будучи паралізованою шамою, може бути сильнішим, ніж імпульс, щоб бути себе, щоб жити до ваших значень.

Як багато мам і батьків, які люблять своїх дітей, які хочуть їх захистити, пристрасно, коли їхня дитина зловживала вчителям або головним? Лікарі Або будь-які фігури, які ми немовляємось, як батьки.

Бо це Акціонерий

І часто, вирощений, розумні люди раптом знову стають дітьми, падають в цю знайому щітку, яка відштовхує, щоб уникнути конфлікту з такими фігурами, навіть якщо це не дивно далеко.

Як багато розумних людей падають в пастку маніпуляторНайпоширеніша особливість якої полягає в тому, щоб зробити все, щоб вони були добре, вид, попіл, навіть якщо вони відкриті, і тут я хочу, щоб відправити їх, а потім раптом шам'я не зачепить: «Дуже, він (а) є понітом (а), і все так красиво обставлявся хорошими ласощами, які, якщо я висловлюю, що я відчуваю (див., коротко), я буду винним для надсилання хорошої людини». Так, якщо ви можете надсилати його, якщо кордони чітко порушуються. І якщо вони порушуються в маніпуляційному порядку, з прийомом «і ручками тут!», то відправка начебто якось неадекватно. І не хочеться стати маніпулятором самостійно, бо він суперечить особистим значенням.

Як багато людей відчувають необхідність підтримки, але не висловляйте його, не покажуть про свої почуття. Навіть з людьми, які довіряють. Оскільки вони захищають їх. Як батьки навчалися захистити їх від вразливостей, До досвіду батьківського збіду набагато складніше, ніж навчити дитину приховати відчай, гніву, садіння і гранату.й

І з тих пір, як можна жити складні почуття, як їх можна сміливо висловити, батько не може природно навчити дитину, що він чи не може. Ви повинні закривати, заборонити, залягати і голитися. Зроби все, щоб мати.

І виходить, що вивчила доброту часто стає деструктивним, паралізуючим, шашликом.

1046240

Що робити?

Знайти середину. Шукайте власну оцінку та адекватність. Не можна застосувати той же візерунок в різних ситуаціях.

Чи доречно надсилати полуітні шампани до лісу, навіть якщо все поза Шин-крите? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І, звичайно, вони не люблять. Для них ви стаєте поганою гумкою.

Так, будучи поганим, некомфортний боор з ввічливими людьми, які рівномірно роблять все правильно, але по суті хочуть ебать ви поганий. Для них. Але ви можете, звичайно, дозволити собі ріпакувати в ім'я конформування концепції доброї людини.

Чи варто відхилити «добрих людей», які здавалося б, зробити нічого невірного, але відчувати себе, як у вас? Здається, що людина нічого не не виправда, але це непривабливість, що піддається чуйним приводом, найглибше перемир'я, якщо не дати бажаного, мовчаного сакричне мовчання, наповненого трагедіями і демонстрацією руйнування ... або демонстративної гордості, висловлюючи відступ ... або polite "набух, не велика угода, все відмінно." Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чи доречно бути жорстоким, нечутливим істотою щодо тих, хто, граючи на яскраві почуття, прагнути зануритися, що вони хочуть? Для мого смаку так.

Я прочитав про деякі дуже смішні речі в Інтернеті.

Наприклад, людина розміщує оголошення на продаж щось і збиває дівчину приблизним текстом:

Я люблю сумку, яку ви продаємо. Я мати два, я на пологах, немає грошей, немає часу. Може бути, ви можете допомогти один мами, принести мені свій мішок безкоштовно, і я буду безглуздий вдячний!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Бог покарає вас не допомагати тим, хто бореться.

Адмірація, корисність, що робить хороший - в тому ж банку свинини. Таке маніпулювання працює за принципом: я тільки побажаю краще, з кращими намірами, і я відправив. Так робимо тільки нечутливі жорстокі люди, які знижують яскраві імпульси. І той факт, що це “правильний імпульс” – це “додатковий сервіс”, це місце проходить, як якщо випадково. А потім в цьому сценарії є сланець, звинувачення і відступи в стилі «Я так багато, і так спробував, і дак, і мене...» Насправді це виглядає: Людина робить щось для кого-небудь іншим, щоб вони почували себе зобов'язаним/наважним/необхідним, але в поверненні для того, що автор повинен зробити хороший або плащовий.

Чи підходить для жорстких установок кордонів для шахраїв, які прилипають їх ніс з власного бізнесу?

до Ой, ти так крутий! І чому ви все ще не здивовані/не діти/немоволі у вашій кар'єрі/не робити нічого?

У такому випадку вже є оцінка. Види «холодного» - це ті, хто одружений / з дітьми / успішними в своїй кар'єрі / зробили щось.

Що таке пастка шампана? Якщо ви довіряєте свою власну доброту, то автоматично, довірте в оцінці «не поганий» неминуче відкриває (що таке шампур).

І виходить, що з цього питання, якщо ви довіряєте оцінку співрозмовника, ви можете спочатку піднятися, і тут в цій висоті відчуваєте щось гірке, отруйне. Баша на тебе. І починайте виправдати, чому це «класильність» не вдалося досягнути. Про те, як космічні кораблі пливуть на межі життя.

В цілому, як людина, яка знайома з токсичними, інстильованими шахами, і хто присвятив більш ніж один рік досліджень в цій темі, як особистий, так і професійний, я сильно підтримує його.ретельно переховувати оцінки, які транслюються до нас з-за кордону і формувати їх самостійно, орієнтуючись на кожну конкретну ситуацію і контекстВидання

Автор: Ксенія Аляєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alyaeva.livejournal.com/108452.html