У слово можна вбити, в слово можна зберегти. Як правильно дати зворотній зв'язок

Дивитися себе. Оцінювання чогось (ідеальна робота, певний захід), У якій формі ви частіше висловлюєте свою думку? Тим не менш, коли людина «погана». У негативному варіанті, вказуючи всі недоліки? Або на позитивному шляху?

Зворотній зв'язок можна надати в 2 способи.

No1. Супресивний відгук

Якщо ви поговорите з кимось, наказавши свої помилки і помилки. Такий зворотний зв'язок знищує людину, працівника, дитини, підкорює свою самооцінку, знищує віру в себе.

2. Розробка зворотного зв'язку

Навіть якщо людина не виконав завдання, Ви дотримуєтесь наступної послідовності питань:

(a) “Що ви думаєте, що ви? ?
(Чому не робила людина, він вже знає.)

(b) “Ви це робили. . ?
(І дати нам наш погляд на ситуацію.)

з) Що можна поліпшити?
(Для того, що людина дає свої рекомендації, і це буде найглибше рішення.)

р.

d) "Ви сказали добре. Великі ідеї Я б додати. . . ?
(І дозвольте мені сказати вам, як ви це робили.)

e) “Я впевнений, що ви будете робити це наступного разу, як ви сказали...” .(Ви можете повторити рекомендації самостійно.) Ось чому я вірю, що ви досягнете успіху!

Висновки: Під час спілкування з людьми виберіть зворотний зв'язок позитивной Може бути, це не завжди працює спочатку. Якщо ви звикли скаржитися на всі ваші помилки. Але, будучи відомом цього, ви будете отримувати вдячність від людей навколо вас у вигляді їх горіння очей і вирощених крилах!Видання

Автор: Жанна Валкіна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/id261580054?w=wall261580054_308%2Fall