Динілінг Семенич

Багато людей люблять брати участь у різних змаганнях. І це добре, тому що здоровий конкурентний дух і хвилювання ще не завадили нікому. Але все ж не викликайте справжні майстри вашого ремесла, ви все ще будете фоли! Веб-сайт Він розповідає про хлопця, який вирішив, що він може легко захопити стару людину, але не так просто!

У віці від 17 років я прийшов на роботу в будівництві, мені потрібно багато грошей. Зустрінемо мене там, кладемо лопату в руках і привели мене до деяких причепів. Він приніс йому і сказав, вказуючи гломерію старої людини, сидячи причепом:

до Це Семіоніч. Покажіть вам і покажіть вам.

Залишився бригаді, залишаючи мене самостійно з Семіонічем. Я пішов до нього, вніс себе, і ми пішли копати траншею.

Я використовую для того, щоб знати лопатку тільки копаючими ліжками на дачі бабусі, але я думав, що цей досвід буде достатньо для мене. Я бачу - Семіонич, якось струганий шовель, повільно і ефектно. "Дуже я покажу вам, що я можу зробити, - Я думав і почав копати двічі швидше. Семионitch, не мухуючи одного м'яза на обличчі, мовчки поруч мене.

"І Семіоніч не поганий, він виходить!" - Я думав і почав копати ще швидше. Але людина не відлягав, його обличчя залишився непристойним, шовель в землю.

«Ні, я не залишаю його таким чином. Тепер старий чоловік виходить з пари. . . . прийшов на мій розум. Я збираю всі сили і штовхнув. Але Семіоніч не збирався вигнати і легко переповнювати мене.

- Семіонич, коли є розлом диму? - Я запросив його через годину і половину відкинув лопатку. Семионич просто подрібнити його плечі, покласти інструмент і сісти поруч з траншею.

Я пішов на наступну бригаду, щоб знімати сигарету. Один працівник подав мені пакет і запитав:

- Ви працюєте з Семіонічем?

- Я. Ви знаєте його?

- Ти беш! Наша команда знає його.

до Чому він так відомий?

до І він провів 30 років прокопування могил перед приходом до нашого будівельного майданчика.

Я не намагався копати Семіоніч.

Веб-камера