Я хочу, щоб він відправив до букмекера.

Немає необхідності в роботі. Хто знає, що якщо непристойна людина, яка ви відчуєте від бізнесу, є власником компанії або дуже важливим клієнтом? Недовго залишити роботу, якщо іржі на виворітну особу! Веб-сайт Він хоче поділитися з читачем історію з несподіваним закінченням про власника магазину, які суворо дотримуються всіх правил.

р.

Зібрали новий магазин Олег до фірми, де я працював. Директор – Петровіч, але над ним є ще один керівник – співвласник компанії Іван Сергеевич.

І якось прийшов до нас Іван Сергійович з перевіркою. Я відразу пішов на склад, не дивлячись на Петрович. Він відкриває двері, і є новим Олегом, який ніколи не бачив боса в очах.

Головний погляд і сказав Олегу:

- Дивитися, людина, продати мені цей кабель, п'ять сотень метрів. Він знаходиться на полиці поруч з вами.

Олег відповів:

- Я не можу звільнити товари, я тільки відповідальний за їх перевезення. Зареєструйтеся в офіс, оплачуйте замовлення та поверніть мені з документами.

- Дід, я не хочу бігти, тому давайте зробити угоду. - і Іван Сергійович висунув стеку п'яти тис. грн.

- Ноп. Що я говорю? Я випускає товари тут, це склад, гроші не приймаються тут! Перейти до відділу бухгалтерського обліку!

Іван Сергійович не відпочиває і справляється перед банкнотами Олега.

- Приходьте, брат! Я буду платити вам більше грошей, див., я отримав це!

- Я дуже щасливий для вас, але йти на облік!

- Я не хочу йти в будь-який час!

- Чоловік, хворий на тебе! Не знаєте? Зайдіть в бухгалтерський відділ і розмістіть замовлення тут!

Іван Сергійович безшумно перевертався і пішов до офісу Петровича. Він замовляє написати власника магазину Олега преміум-класу. Потрібні сказати, як здивував Олега, коли він дізнався, хто відправив... в бухгалтерський відділ?

Веб-камера