Секретні знання: як не бути в кар'єрі

Не розуміти, чому вони не рухаються вперед. Або гірше, вони не знають, що робити з кар’єром. Це дуже поширені скарги, які ми чуємо від людей, які відчувають себе в певній точці кар'єри.

43540834

Звуки знайомі?

При переміщенні кар’єрних сходів рідко звертають увагу, що різниця між знаннями та метакнолинами.

Новини Успіх кар'єри залежить від двох важливих чинників. Перший, Ви можете зробити свою роботу добре.й Це знання. Якщо ви є програмістом, ви повинні опанувати мови програмування, які ви працюєте. Якщо ви є підприємцем, ви повинні знати свій ринок і як його обслуговувати. Якщо ви є адвокатом, необхідно знати закон.

Однак це тільки перший фактор. Друге, що вам потрібно, є метакнолином.й

Мета-knowledge не про те, як зробити свою роботу, але про те, як працює ваша кар'єра. Що потрібно знати, які навички для розробки і які ігнорувати. Ви повинні знати, як продемонструвати свої навички іншим, зрозуміти типи сигналів, які мають значення для вашої кар’єри.

Цей другий фактор часто невидимий. Багато людей ніколи не розуміли, як інші успіхи.

«Я точно збираюся, тому що я добре працюю. Але я бачив людей, які, на мій погляд, не працювали, а й просувалися. І я працював важко, але нічого не сталося, сказав Кріс Л.

Як ви отримуєте метакнолин? Щоб дізнатися, як працює кар'єрна сходи в бізнесі непросто, але вона може дійсно змінити все. Замість того, щоб здогадатися, потрібно точно знати, які навички варто інвестувати в і які не варто. Ви повинні дізнатися, які позиції будуть служити кроками для подальшого зростання, і які будуть відмерті кінці.

Щоб отримати метаколін, потрібно зробити багато роботи.

Цей вид знань рідко навчається з школи або книг, тому часто не вистачає. Вони можуть бути отримані з інших людей.

Спілкування з людьми, які вище кар'єрних сходів, порівняти їх з тими, хто ще не досяг успіху, ви можете дізнатися, які навички та ресурси, які потрібно розвивати.

Р

Важлива точка, яка може здатися ілологічною. Не просто запитати людей для порад. Коли ви просите поради, ви часто отримуєте нечіткий, непотрібні відповіді. Замість того, щоб подивитися, які найкращі люди у вашій професії роблять по-різному. Нерідко такі спостереження можуть призвести до несподіваних висновків про те, що дійсно важливо для переміщення вперед.

Якщо ви не знаєте, куди піти далі? Багато людей, які не хочуть шукати мета-ножівки, виправивши її, визначивши те, що вони хочуть зробити на першому місці. Вони вірять, що якщо ви не впевнені, куди піти в кар'єрі, потрібно розуміти себе перед тим, як почати працювати над амбіціями.

7 простих кроків до фінансової свободи Антоні Роббінс

Рулі 15 зустрічі: як зробити корисні зв'язки

Але не знаю, де йти в кар'єрі, є проблема метакнолини!

З огляду на кілька кар'єрних шляхів і з'ясування, де ви насправді насолоджуватися роботою, ви будете мати набагато краще розуміння того, де піти і які навички і активи прийдуть в зручний для майбутніх кар'єрних поворотів. Видання

Кредит Скотт Молодий

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8342