Найпопулярніші речі Що захоплюється на перших датах

Перша дата - це така захоплююча подія, яка іноді є смішні речі, які ви не можете пам'ятати без посмішки.

Веб-сайт Я знайшов 10 смішних історії знайомств, де щось вирушило неправильно. Може бути, ви були схожі веселі враження.

Габаритний зображення

• Молодий чоловік хотів купити морозива. Я вибрав шоколадний аромат.

Після 4 годин чудової прогулянки він прогуляв мене додому, і в потрібний момент я був прикрашений. Він запитав, якщо у мене є будь-які функції. Я не отримав питання. Потім він вказав, що навіть великі молі можна пофарбувати, що це абсолютно нічого не неправильно, і він любить мене дуже багато, і в цілому зараз медицина така, що все можна виправити. У перплексності я сказав, що прощав, війшов в вхід і побачив величезну пляму морозива на щоці.
  • У караоке вперше займав дівчину. Вона вибрала Whitney Houston's "Я буду завжди любити тебе" і sang її chicly. Все було б чудово, але тільки до того, як вона знялася на всю аудиторію: «Дізнайтесь про мій погляд!»
  • Я запропонував хлопця йти на артхаус кіно. Ми прийшли, що наступна сесія була для фільму «Клуб «Дортбас» – ні назви, ні постер. Ми придбали квитки і сідаємо до очікування. А потім в розмові виявилося, що він не знає англійську, а фільм знаходиться в оригінальному. Це означає, що він повинен прочитати субтитри для всього фільму. А потім виявилося, що він також короткозорий. Він захотів мене, поки я побачила, що я не попередив його, сказав, що це було океї, поки фільм був добре. Починався фільм, а потім перший кадр – щось незрозуміле. Потім камера повільно відтягує і стає зрозуміло, що це величезна кількість чоловіка, що лежить в ванній. Потім він виходить з лазні і приступає до рук. У центрі подій в кіно є це збочення, nymphomaniac, хлопець зі своїм старим коханим і багато, багато явних сцен. Я пропоную, що я чекаю на вогонь, і ми були Ми дивилися фільм до кінця, ледь розмовляючи. Я здався і думав, що вона була найбільшою невдачею життя. Але вона виходить ще не над.

Після того, як кіно, ми пішли на станцію через підземний прохід, де я раптом сталася. У кожного був якийсь кишковий потік, який рік, і я думаю, що я отримав його теж. Я просто сказав: "Чи ви мій друг, якщо я кидаю?" Він взяв мене до поїзда, зеленої і м'ясної з болем, спасибі! Ми ніколи не відступаємо. Але пам'ятайте, що це дуже смішний зараз :

• 10 хвилин до першої зустрічі з хлопцем, погомілля мене. І виснаження голубів, як я дізнався, що день дуже пахне, дуже голодний. Я ніколи не чув, щоб розповісти хлопця про життєздатність, тому я пахнув голубинку, що скидає весь шлях. Я думаю, що перше враження було зруйновано.
  • Я взяв дівчину на Starbucks тому, що я забув її ім'я з хвилювання.
  • Молода людина, знаючи свою любов до фотографії, званої на дуже ранній дати, щоб зніматися з осені туману. Погода була холодною, вона була в листопаді, я зносила дві камери і величезний рюкзак.

Після 2-х годин прогулянок ми доїхали до місця, де він зійшов у сходинки і витісняв, що вода сама пропонує приголомшливий вигляд. Я зробив пара витончених переїздів до нього і раптом впав під водою. «Що коричнева вода!»
  • Дата була настільки погана, що я дав офіціантку 500 рублів до «неуважно» п'є на мене.
  • За перший раз я запросив дівчину до фільму. У листопаді. Вона прийшла в куртку, пов'язана з яскравим шарфом, красивим, посміхається. У десятій хвилині фільму, розуміючи, що на екрані відігралось деяка вразливість, я застрягла в голову і почав думати, що необхідно терміново врятувати ситуацію і почав жартувати про те, що сталося в фільмі. Вона сміхалася, але вона навіть не включала в мій напрямок на другий – вона зірвала на екрані і хоча б він! Я жартував, але це не вдалося.

А потім вона приймала мені, що вона мала пошкодження шиї кілька днів до, і вона була фіксатором. І вона просто не могла повернути голову! Вона не хоче скасувати дату, і вона дуже вміло розкручувала замок шарфом.

• Це була як парадна сліпота дата. Ми вирішили взяти пляшку червоного вина. І я так ефектно, приходжу до свого дому, торкнувшись на невеликий поріг у вітальні, знизився і розбиваємо пляшки навколо кута дивана. Диван не був шкіряним, і до того моменту білим. Це де історія наших відносин закінчується.
  • Ми виходимо з передпокою, вирушили до переходу, а потім я, все так само впевнений, в красивій сукні, після успішної дати, практично в любові з молодим чоловіком, раптово струганий прямо до очей на стику плитки і каналізованих решіток і дробилися на обох колінах в брудному проході.

Я був боляче, знеболений, я хотів, щоб падіння через землю і крі. Але потім руки захопили мене по талії, він підняв мене, захопив мене, затишне мене, допомогли протерти кров від колін, протерти бруд якомога простіше, приколів мене до себе і поцілунав мене. Як він пізніше визнав, що він був мій втрачений, що допоміг йому отримати відвагу.
На основі досягнення, boredpanda

Дивитися також.
36 Питання, які призводять до любові
Що йде на голову чоловіка на першій дати
Франк визнання одруженого чоловіка, який тримається на датах

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/otkrovennoe-priznanie-zhenatogo-muzhchiny-kotoryj-prodolzhaet-hodit-na-svidaniya-983510/