278
Як врятувати чоловіка.
З дитинства всі батьки навчають допомогти іншим людям. І більшість з нас просто не може записати людину, яка потребує допомоги. Але іноді варто потрапити в ситуацію перед дробленням на допомогу. Веб-сайт Він розповідає про смішну історію про хлопця, який вирішив допомогти людині в непростій ситуації!
Уранці на зупинці я свідчила страшну картину: є мікроавтобус, а правий під ним лежить чоловік, верхня частина якого прихована під тілом. Я відразу спалахнув в голову: «Людина стала ілією, впав на лід ...»
Я побіг до чоловіка, захопивши його ногами, вирішив перетягнути його, щоб вони не подрібнили його. Тянью бореться, людина висохне знизу мікроавтобуса і з самим ненадійним обличчям я коли-небудь бачив, говорить мені:
- Хлопець, що ви хочете?
Я отримав трохи плутати і сказав,
- Я хотів допомогти, я думав, що ви хворіли.
- Я водій цього мікроавтобуса! Я пішов, щоб виправити його, а потім ви блювотні мене вниз тротуар!
Я вирішив піти на роботу на іншому автобусі.
Веб-камера
Уранці на зупинці я свідчила страшну картину: є мікроавтобус, а правий під ним лежить чоловік, верхня частина якого прихована під тілом. Я відразу спалахнув в голову: «Людина стала ілією, впав на лід ...»
Я побіг до чоловіка, захопивши його ногами, вирішив перетягнути його, щоб вони не подрібнили його. Тянью бореться, людина висохне знизу мікроавтобуса і з самим ненадійним обличчям я коли-небудь бачив, говорить мені:
- Хлопець, що ви хочете?
Я отримав трохи плутати і сказав,
- Я хотів допомогти, я думав, що ви хворіли.
- Я водій цього мікроавтобуса! Я пішов, щоб виправити його, а потім ви блювотні мене вниз тротуар!
Я вирішив піти на роботу на іншому автобусі.
Веб-камера
"Луція, ви знаєте, що! . . ?
Не купуйте цей продукт на вулиці. Зробіть його в домашніх умовах за 15 хвилин!